YAZA MERHABA KONSERİ

Kültür 06.07.2017 - 08:39, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 9035+ kez okundu.
 

YAZA MERHABA KONSERİ

YAZA MERHABA KONSERİ
İzmir Devlet Opera ve Balesi “Yaza Merhaba” Konserlerine Selçuk’ta başlıyor. 7 Temmuz Cuma günü saat 21.00’de Amfi Tiyatro’da İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları tarafından bir konser verilecek. Daha önce Selçuk’ta lise öğrencilerine opera ve baleyi tanıtmak için bir etkinlik düzenleyen İzmir Devlet Opera ve Balesi yaz boyu Selçuk’ta çeşitli etkinliklerle sanat sevenlerle buluşmaya devam edecek. 
YAZA MERHABA KONSERİ

İzmir Devlet Opera ve Balesi “Yaza Merhaba” Konserlerine Selçuk’ta başlıyor. 7 Temmuz Cuma günü saat 21.00’de Amfi Tiyatro’da İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları tarafından bir konser verilecek.

Daha önce Selçuk’ta lise öğrencilerine opera ve baleyi tanıtmak için bir etkinlik düzenleyen İzmir Devlet Opera ve Balesi yaz boyu Selçuk’ta çeşitli etkinliklerle sanat sevenlerle buluşmaya devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.