EĞİTİMSEN SELÇUK TEMSİLCİLİĞİNDEN BASINA VE KAMUOYUNA

Eğitim 17.07.2017 - 20:06, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8426+ kez okundu.
 

EĞİTİMSEN SELÇUK TEMSİLCİLİĞİNDEN BASINA VE KAMUOYUNA

​NECMETTİN ÖĞRETMENİ KATLEDENLERİ LANETLİYORUZ!
        Tunceli'nin Pülümür ilçesinde yol kesen PKK'lılar tarafından 16 Haziran'da kaçırılan 24 yaşındaki öğretmen Necmettin YILMAZ'ın bulunması için ailesinin ve sendikamızın çağrılarına rağmen herhangi bir iz bulunamamıştı.12 Temmuz'da Pülümür Çayında bulunan erkek cesedinin  meslektaşımız Necmettin YILMAZ'a ait olduğu kesinlik kazanmış ve dün memleketi Gümüşhane- Torul'da ailesi ve sevenleri tarafından gözyaşlarıyla toprağa verildi.     Öğretmen arkadaşımızın ölümü tüm eğitim camiasını ve üyelerimizi de derinden üzmüştür.Necmettin öğretmenimizi vahşice katledenleri  bir kez daha lanetliyoruz.Artık yeter diyor ve  daha fazla ölüm istemiyoruz.Başta Necmettin öğretmenimizin ailesi olmak üzere tüm sevenlerine, öğrencilerine ve eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.                                                                                           EĞİTİMSEN SELÇUK TEMSİLCİLİĞİ adına                                                                                                      Baştemsilci Güngör USLU                                  
​NECMETTİN ÖĞRETMENİ KATLEDENLERİ LANETLİYORUZ!

 
      Tunceli'nin Pülümür ilçesinde yol kesen PKK'lılar tarafından 16 Haziran'da kaçırılan 24 yaşındaki öğretmen Necmettin YILMAZ'ın bulunması için ailesinin ve sendikamızın çağrılarına rağmen herhangi bir iz bulunamamıştı.12 Temmuz'da Pülümür Çayında bulunan erkek cesedinin  meslektaşımız Necmettin YILMAZ'a ait olduğu kesinlik kazanmış ve dün memleketi Gümüşhane- Torul'da ailesi ve sevenleri tarafından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
    Öğretmen arkadaşımızın ölümü tüm eğitim camiasını ve üyelerimizi de derinden üzmüştür.Necmettin öğretmenimizi vahşice katledenleri  bir kez daha lanetliyoruz.Artık yeter diyor ve  daha fazla ölüm istemiyoruz.Başta Necmettin öğretmenimizin ailesi olmak üzere tüm sevenlerine, öğrencilerine ve eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.
                                                                                          EĞİTİMSEN SELÇUK TEMSİLCİLİĞİ adına
                                                                                                     Baştemsilci Güngör USLU                                  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.