​EĞİTİMSEN SELÇUK TEMSİLCİLİĞİNDEN DOSTLUK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ

Eğitim 05.05.2018 - 22:37, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8866+ kez okundu.
 

​EĞİTİMSEN SELÇUK TEMSİLCİLİĞİNDEN DOSTLUK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ

​EĞİTİMSEN SELÇUK TEMSİLCİLİĞİNDEN DOSTLUK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ
KESK'e Bağlı Eğitimsen Selçuk Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu Dostluk ve Dayanışma gecesine yoğun katılım oldu. Emekliye ayrılan öğretmenlere teşekkür belgesinin de verildiği yemeğe,  Selçuk'ta bulunan bir çok STK temsilcileri de destek verdi. CHP İzmir Milletvekili Musa ÇAM'ın  davetli olarak katıldığı geceye,  Belediye Meclis üyesi Filiz CERİTOĞLU SENGEL , CHP ilçe başkanı Merve ÇALIŞKAN, belediye eski başkanı H. Vefa ÜLGÜR, CHP eski ilçe başkanı Hasan UYSAL da katılarak destek verdi.  Eğitimsen İzmir 1 nolu şube temsilcileri, Torbalı, Bayındır,Tire ve Kuşadası ilçe temsilciliklerinden de geceye katılım oldu. KESK'e bağlı diğer sendikalardan TÜM BEL SEN, SES, YAPI YOL SEN ,TARIM ORKAM SEN ve KÜLTÜR SANAT SEN sendikalarının Selçuk Temsilcileri ve üyelerinin de katıldığı geceye CHP, HDP, Emek Partisi temsilcileri de destek verdi. Alevi Kültür Dernekleri, Rumeli Göçmenleri Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği,Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği,Emekli Sen, SEGEM DER yönetici ve üyelerinin yoğun katılım gösterdiği gecede emekli olan sendika üyesi öğretmenlere de birer belge verildi. Emekliye ayrılan Hülya KIRBIYIK, Kasım KIRBIYIK, Hülya ŞAHİN, Güldehan ALBEYOĞLU, Atila YILDIZ, Sabriye ŞİMŞEK, Ramadan ÇALIŞKAN ve İsmail ÖZEN'in  belgelerini aldığı gecede duygusal anlar da yaşandı. Temsilcilik adına ilk konuşmayı Baştemsilci Güngör USLU yaptı. USLU yaptığı konuşmada birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. KHK ile haksız ve hukuksuz olarak ihraç edilen sendikalı arkadaşları için dayanışmadan başka yol yok dedi. İzmir 1 nolu şube başkanı Necip VARDAL'da yaptığı konuşmada tüm baskı ve korkutmalara karşı bir araya geldiklerini ve demokrasi ve emek  mücadelesinden vazgeçmeyeceklerini söyledi. Yaklaşık  üç yüz kişinin katıldığı gecede  müzik ve halaylarla  coşkulu bir gece yaşandı.
​EĞİTİMSEN SELÇUK TEMSİLCİLİĞİNDEN DOSTLUK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ


KESK'e Bağlı Eğitimsen Selçuk Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu Dostluk ve Dayanışma gecesine yoğun katılım oldu. Emekliye ayrılan öğretmenlere teşekkür belgesinin de verildiği yemeğe,  Selçuk'ta bulunan bir çok STK temsilcileri de destek verdi.

CHP İzmir Milletvekili Musa ÇAM'ın  davetli olarak katıldığı geceye,  Belediye Meclis üyesi Filiz CERİTOĞLU SENGEL , CHP ilçe başkanı Merve ÇALIŞKAN, belediye eski başkanı H. Vefa ÜLGÜR, CHP eski ilçe başkanı Hasan UYSAL da katılarak destek verdi.  Eğitimsen İzmir 1 nolu şube temsilcileri, Torbalı, Bayındır,Tire ve Kuşadası ilçe temsilciliklerinden de geceye katılım oldu. KESK'e bağlı diğer sendikalardan TÜM BEL SEN, SES, YAPI YOL SEN ,TARIM ORKAM SEN ve KÜLTÜR SANAT SEN sendikalarının Selçuk Temsilcileri ve üyelerinin de katıldığı geceye CHP, HDP, Emek Partisi temsilcileri de destek verdi. Alevi Kültür Dernekleri, Rumeli Göçmenleri Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği,Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği,Emekli Sen, SEGEM DER yönetici ve üyelerinin yoğun katılım gösterdiği gecede emekli olan sendika üyesi öğretmenlere de birer belge verildi.



Emekliye ayrılan Hülya KIRBIYIK, Kasım KIRBIYIK, Hülya ŞAHİN, Güldehan ALBEYOĞLU, Atila YILDIZ, Sabriye ŞİMŞEK, Ramadan ÇALIŞKAN ve İsmail ÖZEN'in  belgelerini aldığı gecede duygusal anlar da yaşandı.
Temsilcilik adına ilk konuşmayı Baştemsilci Güngör USLU yaptı. USLU yaptığı konuşmada birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. KHK ile haksız ve hukuksuz olarak ihraç edilen sendikalı arkadaşları için dayanışmadan başka yol yok dedi.

İzmir 1 nolu şube başkanı Necip VARDAL'da yaptığı konuşmada tüm baskı ve korkutmalara karşı bir araya geldiklerini ve demokrasi ve emek  mücadelesinden vazgeçmeyeceklerini söyledi.
Yaklaşık  üç yüz kişinin katıldığı gecede  müzik ve halaylarla  coşkulu bir gece yaşandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.