NEREDE OY KULLANACAĞINIZI ÖĞRENİN

Yerel 02.06.2018 - 16:43, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8793+ kez okundu.
 

NEREDE OY KULLANACAĞINIZI ÖĞRENİN

Hangi Okulda ve Kaç Numaralı Sandıkta Oy kullanacağınızı Öğrenin
Nerede Oy Kullanacağınızı Öğrenme İçin Aşağıdaki Fotoğragı Tıklayın ve Önünüze Çıkan Sayfadaki Bilgileri Doldurunuz....   Nerede oy kullanacağım sorusu YSK tarafından yanıt buldu. Cumhurbaşkanlığı 27. dönem Milletvekilliği seçimlerinde oy kullanacak olan vatandaşlar seçmen sorgulama işlemlerini  https://secmen.ysk.gov.tr/ gerçekleştirebilecek. YSK SEÇMEN SORGULAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR? Adaylar YSK seçmen sorgulama sayfası ekranında TC kimlik mumaraları Nüfusa kayıtlı olduğu sıra no ve Nüfusa kayıtlı olduğu il bilgilerini girdikten sonra seçmen sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor.
Hangi Okulda ve Kaç Numaralı Sandıkta Oy kullanacağınızı Öğrenin
Nerede Oy Kullanacağınızı Öğrenme İçin Aşağıdaki Fotoğragı Tıklayın ve Önünüze Çıkan Sayfadaki Bilgileri Doldurunuz....


 

Nerede oy kullanacağım sorusu YSK tarafından yanıt buldu. Cumhurbaşkanlığı 27. dönem Milletvekilliği seçimlerinde oy kullanacak olan vatandaşlar seçmen sorgulama işlemlerini  https://secmen.ysk.gov.tr/ gerçekleştirebilecek.

YSK SEÇMEN SORGULAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Adaylar YSK seçmen sorgulama sayfası ekranında TC kimlik mumaraları Nüfusa kayıtlı olduğu sıra no ve Nüfusa kayıtlı olduğu il bilgilerini girdikten sonra seçmen sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.