UEFA’DAN MELER’E GÖREV

Spor 16.07.2018 - 15:56, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8881+ kez okundu.
 

UEFA’DAN MELER’E GÖREV

UEFA’DAN MELER’E GÖREV
FIFA kokartlı hakemimiz Selçuklu Halil Umut Meler, 17 Temmuz Salı günü Makedonya’nın Shkupi ile İskoçya’nın Rangers takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi 1. Eleme Turu ikinci maçını yönetecek. Makedonya’nın Üsküp şehrindeki II. Filip Arena’da TSİ 18.55’te başlayacak karşılaşmada Meler’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.
UEFA’DAN MELER’E GÖREV

FIFA kokartlı hakemimiz Selçuklu Halil Umut Meler, 17 Temmuz Salı günü Makedonya’nın Shkupi ile İskoçya’nın Rangers takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi 1. Eleme Turu ikinci maçını yönetecek.

Makedonya’nın Üsküp şehrindeki II. Filip Arena’da TSİ 18.55’te başlayacak karşılaşmada Meler’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.