TURNUVA SONA ERDİ: ŞAMPİYON EFES MÜZESİ

Spor 10.08.2018 - 10:56, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8787+ kez okundu.
 

TURNUVA SONA ERDİ: ŞAMPİYON EFES MÜZESİ

TURNUVA SONA ERDİ: ŞAMPİYON EFES MÜZESİ
Selçuk’ta düzenlenen Kurumlararası Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın final maçı Efes Müzesi (Ayasuluk) ile Ülkü spor arasında oynandı. Ülkü Spordan Burak, Müze Spordan Alper’in attığı gollerle 1-1 biten maçın ardından uzatmalara gidildi. Skor değişmeyince penaltılarda 5 – 4 galip gelen Efes Müzesi (Ayasuluk) turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçından önce oynanan İlçe Milli Eğitim ile Efes Müzesi üçüncülük için mücadele etti. Maçtan 2-1 galip ayrılan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü turnuvanın üçüncüsü oldu. Bu sonuçla iki takımla turnuvaya katılan Efes Müzesi Müdürlüğü spora olan katkıları ve centilmenlikleriyle turnuvanın yıldızı oldu. Efes Müzesi Müdürlüğü (Ayasuluk ) kaptanı Hünkar Keser takımıyla birlikte Artemis Heykelciğini Efes Müzesi’ne götürdü.
TURNUVA SONA ERDİ: ŞAMPİYON EFES MÜZESİ

Selçuk’ta düzenlenen Kurumlararası Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın final maçı Efes Müzesi (Ayasuluk) ile Ülkü spor arasında oynandı. Ülkü Spordan Burak, Müze Spordan Alper’in attığı gollerle 1-1 biten maçın ardından uzatmalara gidildi. Skor değişmeyince penaltılarda 5 – 4 galip gelen Efes Müzesi (Ayasuluk) turnuvanın şampiyonu oldu.

Final maçından önce oynanan İlçe Milli Eğitim ile Efes Müzesi üçüncülük için mücadele etti. Maçtan 2-1 galip ayrılan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü turnuvanın üçüncüsü oldu. Bu sonuçla iki takımla turnuvaya katılan Efes Müzesi Müdürlüğü spora olan katkıları ve centilmenlikleriyle turnuvanın yıldızı oldu.

Efes Müzesi Müdürlüğü (Ayasuluk ) kaptanı Hünkar Keser takımıyla birlikte Artemis Heykelciğini Efes Müzesi’ne götürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.