İzmir Efes Antik Kenti Kazı Başkanlığı vasıflı-vasıfsız 13 işçi alımı yapılacaktır

Güncel 01.08.2019 - 17:09, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8724+ kez okundu.
 

İzmir Efes Antik Kenti Kazı Başkanlığı vasıflı-vasıfsız 13 işçi alımı yapılacaktır

İzmir Efes Antik Kenti Kazı Başkanlığı vasıflı-vasıfsız 13 işçi alımı yapılacaktır
İzmir Efes Antik Kenti Kazı Başkanlığı tarafından bugün yayınlanan ilana göre, Efes Antik Kent Kazı çalışmalarında görevlendirilmek üzere vasıflı vasıfsız 13 işçi alımı yapılacaktır. Efes Antik Kenti Kazı Başkanlığı tarafından yapılan bildiride, alınacak işçilerin 7'si beden işçisi biri arkeolog, 2’si restoratör ve 3’ü öğrenciden oluşacağı bildirildi. İşçi alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların 01 Ağustos ile 08 Ağustos 2019 tarihleri arasında ilan içeriğinde belirtilen başvuru adresine müracaat etmeleri gerekmektedir. Peki işçi alımı başvuru şartları nelerdir?   Kültür ve Turizm Bakanlığı kültür varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü İzmir Efes Antik Kenti Kazı Başkanlığı tarafından yapılan bildiriye göre, Efes Antik Kenti Kazı çalışmalarında görevlendirilmek üzere vasıflı ve vasıfsız olmak üzere toplamda 13 işçi alımı yapılacağı bildirildi. Alınacak işçilerin 7'si vasıfsız beden işçisi, 4’ü ise vasıflı işçilerden oluşacağı belirtildi. BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? Öncelikle Efes kazılarında çalışmış olmak Selçuk ilçesinde 5 yıldır ikamet ediyor olmak Herhangi bir yüz kızartıcı suç işlememiş olmak Bedenen çalışacak bir engelin olmaması
İzmir Efes Antik Kenti Kazı Başkanlığı vasıflı-vasıfsız 13 işçi alımı yapılacaktır

İzmir Efes Antik Kenti Kazı Başkanlığı tarafından bugün yayınlanan ilana göre, Efes Antik Kent Kazı çalışmalarında görevlendirilmek üzere vasıflı vasıfsız 13 işçi alımı yapılacaktır. Efes Antik Kenti Kazı Başkanlığı tarafından yapılan bildiride, alınacak işçilerin 7'si beden işçisi biri arkeolog, 2’si restoratör ve 3’ü öğrenciden oluşacağı bildirildi. İşçi alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların 01 Ağustos ile 08 Ağustos 2019 tarihleri arasında ilan içeriğinde belirtilen başvuru adresine müracaat etmeleri gerekmektedir. Peki işçi alımı başvuru şartları nelerdir?

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı kültür varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü İzmir Efes Antik Kenti Kazı Başkanlığı tarafından yapılan bildiriye göre, Efes Antik Kenti Kazı çalışmalarında görevlendirilmek üzere vasıflı ve vasıfsız olmak üzere toplamda 13 işçi alımı yapılacağı bildirildi. Alınacak işçilerin 7'si vasıfsız beden işçisi, 4’ü ise vasıflı işçilerden oluşacağı belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Öncelikle Efes kazılarında çalışmış olmak

Selçuk ilçesinde 5 yıldır ikamet ediyor olmak

Herhangi bir yüz kızartıcı suç işlememiş olmak

Bedenen çalışacak bir engelin olmaması

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.