sogbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat ankara güneş enerjisi

CHP İLÇE BAŞKANI İPEK ONBAŞIOĞLU’NDAN AKP İLÇE BAŞKANINA JES GÖNDERMESİ!

Siyaset 06.02.2025 - 20:55, Güncelleme: 08.02.2025 - 13:08 9157+ kez okundu.
 

CHP İLÇE BAŞKANI İPEK ONBAŞIOĞLU’NDAN AKP İLÇE BAŞKANINA JES GÖNDERMESİ!

CHP İLÇE BAŞKANI İPEK ONBAŞIOĞLU’NDAN AKP İLÇE BAŞKANINA JES GÖNDERMESİ!
  CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, İzmir Valiliği tarafından ihaleye çıkarılan ve iki tanesinin Selçuk sınırları içerisinde olacağı belirtilen 40 adet JES için AKP'nin Selçuk’taki İlçe Başkanı Hakan Bayraklı'ya sosyal medya üzerinden gönderme yaparak hareket çağrısında bulundu. Onbaşıoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; "İlçemizde 2 alan JES alanı olarak Valilik tarafından 18 Şubat' ta ihaleye çıkarılıyor. Haydi AKP ilçe başkanı göster kendini . Bu ihale iptal edilmeli. Doğa ve çevre hakkı kutsaldır. İlçemizdeki üzümüde, zeytinide, doğamızıda birilerine talan ettirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.  Özellikle doğaya ve çevreye verdiği zararlarından dolayı Aydın ve çevre ilçelerin karşı çıktığı JES için İzmir'de tehlike altına girdi. Geçtiğimiz aylarda Efes Selçuk’un Havutçulu köyü sınırlarında yapılması planlanan JES'e Hayır direnişinde toplanan Efes Selçuklular bu duruma tepki göstermiş, ilgili firmanın köy halkına yapacağı bilgilendirme toplantısı da köylülerin kol kola girerek köy girişini kapatması sonucu engellenmişti.  Aydın bölgesinden sonra  şimdi de İzmir Valiliği jeotermal elektrik santralleri ile ilgili  ihaleye çıktığını duyurdu. Valilik, kent genelinde 137 bin 186 hektar büyüklüğünde ve iki tanesinin Selçuk'ta olacağı 40 bölge için jeotermal kaynak sahası ihalesine çıktı.  Yapılan ihale duyurusuna göre, kent genelinde 40 saha JES firmaları için vitrine çıkarıldı. Sahaların 6 tanesi Bergama’da, 5 tanesi Menderes, 5 tanesi Aliağa’da, 5 tanesi Kiraz’da, 5 tanesi Ödemiş’te, 4 tanesi Torbalı’da, 2 tanesi Selçuk’ta, 2 tanesi Tire’de, 2 tanesi Menemen’de 1 tanesi Foça’da, 1 tanesi Karşıyaka’da, 1 tanesi Kemalpaşa’da 1 tanesi Dikili’de yer alıyor.
CHP İLÇE BAŞKANI İPEK ONBAŞIOĞLU’NDAN AKP İLÇE BAŞKANINA JES GÖNDERMESİ!

 

CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, İzmir Valiliği tarafından ihaleye çıkarılan ve iki tanesinin Selçuk sınırları içerisinde olacağı belirtilen 40 adet JES için AKP'nin Selçuk’taki İlçe Başkanı Hakan Bayraklı'ya sosyal medya üzerinden gönderme yaparak hareket çağrısında bulundu. Onbaşıoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; "İlçemizde 2 alan JES alanı olarak Valilik tarafından 18 Şubat' ta ihaleye çıkarılıyor. Haydi AKP ilçe başkanı göster kendini . Bu ihale iptal edilmeli. Doğa ve çevre hakkı kutsaldır. İlçemizdeki üzümüde, zeytinide, doğamızıda birilerine talan ettirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. 


Özellikle doğaya ve çevreye verdiği zararlarından dolayı Aydın ve çevre ilçelerin karşı çıktığı JES için İzmir'de tehlike altına girdi. Geçtiğimiz aylarda Efes Selçuk’un Havutçulu köyü sınırlarında yapılması planlanan JES'e Hayır direnişinde toplanan Efes Selçuklular bu duruma tepki göstermiş, ilgili firmanın köy halkına yapacağı bilgilendirme toplantısı da köylülerin kol kola girerek köy girişini kapatması sonucu engellenmişti. 

Aydın bölgesinden sonra  şimdi de İzmir Valiliği jeotermal elektrik santralleri ile ilgili  ihaleye çıktığını duyurdu. Valilik, kent genelinde 137 bin 186 hektar büyüklüğünde ve iki tanesinin Selçuk'ta olacağı 40 bölge için jeotermal kaynak sahası ihalesine çıktı. 

Yapılan ihale duyurusuna göre, kent genelinde 40 saha JES firmaları için vitrine çıkarıldı. Sahaların 6 tanesi Bergama’da, 5 tanesi Menderes, 5 tanesi Aliağa’da, 5 tanesi Kiraz’da, 5 tanesi Ödemiş’te, 4 tanesi Torbalı’da, 2 tanesi Selçuk’ta, 2 tanesi Tire’de, 2 tanesi Menemen’de 1 tanesi Foça’da, 1 tanesi Karşıyaka’da, 1 tanesi Kemalpaşa’da 1 tanesi Dikili’de yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.