İzmir Apollon Güzelleri Selçuk'ta Stres Attı

Yerel 20.05.2016 - 19:56, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 10366+ kez okundu.
 

İzmir Apollon Güzelleri Selçuk'ta Stres Attı

Apollon güzelleri Selçuk'ta stres attıAydın'ın Didim İlçesi'nde bu yıl sekizincisi düzenlenen Miss Apollon Uluslararası Güzellik Yarışması'na katılan güzeller, İzmir'in Selçuk İlçesi'ne gerçekleştirilen gezide stres attı.
Apollon güzelleri Selçuk'ta stres attı Aydın'ın Didim İlçesi'nde bu yıl sekizincisi düzenlenen Miss Apollon Uluslararası Güzellik Yarışması'na katılan güzeller, İzmir'in Selçuk İlçesi'ne gerçekleştirilen gezide stres attı. Bu yıl sekizincisi düzenlenen Miss ApollonUluslararası Güzellik Yarışması'nın 21 Mayıs akşamı yapılacak finali öncesi, güzeller çevre gezilerine çıktı. Rusya, Ukrayna, İsveç, Makedonya, Özbekistan, Tataristan veKazakistan'dan gelen 15 güzel, Selçuk'taki Meryemana Evi ve Artemis Tapınağı'nı ziyaret etti. Güzeller, Meryemana Evi'nde mum yakıp dua etti. Ayrıca Meryemana Kaynak Suyu'ndan içip, dilek duvarına not yazdı. Güzelleri bir anda karşılarında gören yerli ve bayancı turistler, hatıra fotoğrafı çektirdi. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken güzeller, yarışma öncesinde moral depoladıklarını belirterek, "15 Mayıs'ta Venosa Beach Resort & Spa Otel'de kampa girmiştik. Oteldeki provalarımız sonrası çevre gezilerine çıktık. Selçuk'taki antik mekanlar çok hoşumuza gitti. Keyifli bir gün yaşadık" dedi. Kuşadası'nda şehir merkezini gezerek alışveriş yapan güzeller, Pamucak sahilinde bulunan Palm Wings Ephesus Otel'de bir gün konaklayıp, kamp yapacak. DHA
Apollon güzelleri Selçuk'ta stres attıAydın'ın Didim İlçesi'nde bu yıl sekizincisi düzenlenen Miss Apollon Uluslararası Güzellik Yarışması'na katılan güzeller, İzmir'in Selçuk İlçesi'ne gerçekleştirilen gezide stres attı.
Apollon güzelleri Selçuk'ta stres attı

Aydın'ın Didim İlçesi'nde bu yıl sekizincisi düzenlenen Miss Apollon Uluslararası Güzellik Yarışması'na katılan güzeller, İzmir'in Selçuk İlçesi'ne gerçekleştirilen gezide stres attı.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Miss ApollonUluslararası Güzellik Yarışması'nın 21 Mayıs akşamı yapılacak finali öncesi, güzeller çevre gezilerine çıktı. RusyaUkraynaİsveçMakedonyaÖzbekistanTataristan veKazakistan'dan gelen 15 güzel, Selçuk'taki Meryemana Evi ve Artemis Tapınağı'nı ziyaret etti. Güzeller, Meryemana Evi'nde mum yakıp dua etti. Ayrıca Meryemana Kaynak Suyu'ndan içip, dilek duvarına not yazdı. Güzelleri bir anda karşılarında gören yerli ve bayancı turistler, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken güzeller, yarışma öncesinde moral depoladıklarını belirterek, "15 Mayıs'ta Venosa Beach Resort & Spa Otel'de kampa girmiştik. Oteldeki provalarımız sonrası çevre gezilerine çıktık. Selçuk'taki antik mekanlar çok hoşumuza gitti. Keyifli bir gün yaşadık" dedi.

Kuşadası'nda şehir merkezini gezerek alışveriş yapan güzeller, Pamucak sahilinde bulunan Palm Wings Ephesus Otel'de bir gün konaklayıp, kamp yapacak.

DHA
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.