OKUROĞLU:” TOPLUMSAL UZLAŞIYI SAĞLAYARAK HEP BİRLİKTE TİRE İTTİFAKI’NI KURACAĞIZ.”

Yerel 11.01.2024 - 09:21, Güncelleme: 12.01.2024 - 09:08 5198+ kez okundu.
 

OKUROĞLU:” TOPLUMSAL UZLAŞIYI SAĞLAYARAK HEP BİRLİKTE TİRE İTTİFAKI’NI KURACAĞIZ.”

OKUROĞLU:” TOPLUMSAL UZLAŞIYI SAĞLAYARAK HEP BİRLİKTE TİRE İTTİFAKI’NI KURACAĞIZ.”
CHP'de dün akşam önce Merkez Yönetim Kurulu (MYK) adından da Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplanmış. Toplantıda İzmir'den Torbalı, Bergama, Kınık, Bayındır, Kiraz ve Tire adayları belli olmuştu. Tire de CHP Adayı İlan Edilen Hayati Okuroğlu Sosyal Medya Hesabından Bir Açıklama Yayınladı. Okuroğlu yaptığı açıklamada: “Değerli hemşehrilerim; 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Genel Başkanımız Sayın Özgür ÖZEL başta olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Parti Meclis Üyelerimizin takdirleriyle Cumhuriyet Halk Partimizin Tire Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiğimizi sizlerle paylaşmak İsterim. Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilelebet izinde, toplumsal uzlaşıyı sağlayarak hep birlikte Tire İttifakı’nı kuracağımız inancıyla sizleri saygıyla selamlıyorum…” dedi. Hayati Okuroğlu CHP TİRE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAYATİ OKUROĞLU KİMDİR? CHP’nin Tire Belediye Başkan Adayı Hayati Okuroğlu, Ege Üniversitesi Tire Kutsan MYO'da Öğretim Görevlisi olarak çalışıyor. Aslen Tireli olan Okuroğlu, geçmiş dönemde CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın yanı sıra 2019 yılında İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevinden ve partisinden istifa edip CHP’ye geçti. Okuroğlu; Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Dış Ticaret, Ege Üniversitesi İktisat, Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler, İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimleri bölümlerini okudu. Okuroğlu, Mali Müşavirlik Limited Şirketi’nin kurucu sahibi olarak da bir şirketi var.
OKUROĞLU:” TOPLUMSAL UZLAŞIYI SAĞLAYARAK HEP BİRLİKTE TİRE İTTİFAKI’NI KURACAĞIZ.”

CHP'de dün akşam önce Merkez Yönetim Kurulu (MYK) adından da Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplanmış. Toplantıda İzmir'den Torbalı, Bergama, Kınık, Bayındır, Kiraz ve Tire adayları belli olmuştu.

Tire de CHP Adayı İlan Edilen Hayati Okuroğlu Sosyal Medya Hesabından Bir Açıklama Yayınladı. Okuroğlu yaptığı açıklamada:

“Değerli hemşehrilerim;

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Genel Başkanımız Sayın Özgür ÖZEL başta olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Parti Meclis Üyelerimizin takdirleriyle Cumhuriyet Halk Partimizin Tire Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiğimizi sizlerle paylaşmak İsterim.

Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilelebet izinde, toplumsal uzlaşıyı sağlayarak hep birlikte Tire İttifakı’nı kuracağımız inancıyla sizleri saygıyla selamlıyorum…” dedi.

Hayati Okuroğlu

CHP TİRE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

HAYATİ OKUROĞLU KİMDİR?
CHP’nin Tire Belediye Başkan Adayı Hayati Okuroğlu, Ege Üniversitesi Tire Kutsan MYO'da Öğretim Görevlisi olarak çalışıyor. Aslen Tireli olan Okuroğlu, geçmiş dönemde CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın yanı sıra 2019 yılında İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevinden ve partisinden istifa edip CHP’ye geçti. Okuroğlu; Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Dış Ticaret, Ege Üniversitesi İktisat, Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler, İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimleri bölümlerini okudu. Okuroğlu, Mali Müşavirlik Limited Şirketi’nin kurucu sahibi olarak da bir şirketi var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.