TİCARET ODASINDAN İSTİHDAM TEŞVİKLERİ TOPLANTISI

Esnaf 20.04.2017 - 13:13, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8319+ kez okundu.
 

TİCARET ODASINDAN İSTİHDAM TEŞVİKLERİ TOPLANTISI

TİCARET ODASINDAN İSTİHDAM TEŞVİKLERİ TOPLANTISI
İŞKUR’un yürürlükte olan istihdam destekleriyle ilgili Selçuk Ticaret Odası tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. Üyelerinden ve mali müşavirlerden gelen talep üzerine Torbalı İŞKUR Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen toplantıya STO Başkan yardımcısı Mustafa Kırıtak, Meclis üyesi Ümit Yolcu, oda üyeleriyle ve bazı mali müşavirler katıldı. Torbalı İŞKUR Müdürlüğünden iş ve meslek uzmanları Levent Kurter ve Murat Niyet’in konuşmacı olarak katıldığı toplantıda “İşbaşı Eğitim Programı” ile “687 KHK İlave İstihdam Destek Programı” anlatıldı. Devletin başlattığı istihdam seferberliği kapsamında uygulamaya giren programların işverenlerin işçi maliyetlerinde yükü hafiflettiği ve birçok avantajı olduğu vurgulandı.
TİCARET ODASINDAN İSTİHDAM TEŞVİKLERİ TOPLANTISI

İŞKUR’un yürürlükte olan istihdam destekleriyle ilgili Selçuk Ticaret Odası tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. Üyelerinden ve mali müşavirlerden gelen talep üzerine Torbalı İŞKUR Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen toplantıya STO Başkan yardımcısı Mustafa Kırıtak, Meclis üyesi Ümit Yolcu, oda üyeleriyle ve bazı mali müşavirler katıldı.

Torbalı İŞKUR Müdürlüğünden iş ve meslek uzmanları Levent Kurter ve Murat Niyet’in konuşmacı olarak katıldığı toplantıda “İşbaşı Eğitim Programı” ile “687 KHK İlave İstihdam Destek Programı” anlatıldı. Devletin başlattığı istihdam seferberliği kapsamında uygulamaya giren programların işverenlerin işçi maliyetlerinde yükü hafiflettiği ve birçok avantajı olduğu vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.