Tiyatro Medresesi yaz kampları başlıyor.

Kültür 28.05.2018 - 12:01, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8616+ kez okundu.
 

Tiyatro Medresesi yaz kampları başlıyor.

Selçuk ilçesi Şirince Mahallesinde bulunan Tiyatro Medresesinde yaz kampları başlıyor.
" Yaz kamplarımızın yedincisi için Türkiye'den ve dünyadan birbirinden değerli eğitmenler, Türkiyeli katılımcılarla çalışmak üzere Medrese'ye geliyor. Biz bu etkinliği duyuramadan bazı kamplarımız doldu bile ancak yaz programımızda yer almak için hala şansınız var. Yapmanız gereken, web sitemizi inceleyip kendinize uygun olduğunu düşündüğünüz kampa/kamplara başvurunuzu yapmak. Çoğu kamp için erken kayıt indirimi devam ediyor.   Tiyatro, dans, müzik, sinema, edebiyat, felsefe ve sosyal bilimler alanında alanında çocuklar, gençler ve yetişkinler için tasarladığımız bu kamplardan size hitap eden bir tanesini bulacağınızı umuyor; sanatının inceliklerini öğrenmek, bedeninin, sesinin, zihninin sınırlarını keşfetmek ve genişletmek veya kendi üzerine yoğun bir çalışmaya girmek isteyen herkesi yazın Medrese’ye bekliyoruz.    Avluda görüşmek üzere" denidi.   Eğitim Takvimi  https://tiyatromedresesi.org/
Selçuk ilçesi Şirince Mahallesinde bulunan Tiyatro Medresesinde yaz kampları başlıyor.
" Yaz kamplarımızın yedincisi için Türkiye'den ve dünyadan birbirinden değerli eğitmenler, Türkiyeli katılımcılarla çalışmak üzere Medrese'ye geliyor. Biz bu etkinliği duyuramadan bazı kamplarımız doldu bile ancak yaz programımızda yer almak için hala şansınız var. Yapmanız gereken, web sitemizi inceleyip kendinize uygun olduğunu düşündüğünüz kampa/kamplara başvurunuzu yapmak. Çoğu kamp için erken kayıt indirimi devam ediyor.
 
Tiyatro, dans, müzik, sinema, edebiyat, felsefe ve sosyal bilimler alanında alanında çocuklar, gençler ve yetişkinler için tasarladığımız bu kamplardan size hitap eden bir tanesini bulacağınızı umuyor; sanatının inceliklerini öğrenmek, bedeninin, sesinin, zihninin sınırlarını keşfetmek ve genişletmek veya kendi üzerine yoğun bir çalışmaya girmek isteyen herkesi yazın Medrese’ye bekliyoruz. 
 
Avluda görüşmek üzere" denidi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.