Yağmur Yurdakul Özkan CHP Bornova 1. Sıradan Aday Oldu.

Güncel 22.02.2024 - 17:18, Güncelleme: 23.02.2024 - 11:06 3734+ kez okundu.
 

Yağmur Yurdakul Özkan CHP Bornova 1. Sıradan Aday Oldu.

Yağmur Yurdakul Özkan CHP Bornova 1. Sıradan Aday Oldu.
    Selçuk'lu Tanınan Simalardan Ve daha Önceki Dönemlerde Selçuk Alevi Kültür Derneği Başkanlığı yapan Haydar Yurdakul’un Kızı Yağmur Yurdakul Özkan CHP İzmir Bornava Belediyesi Meclis Üyeliği birinci sıradan Aday Oldu. Selçuklu Kardeşimiz Yağmur Yurdakul Özkan’a Çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz. Yağmur Yurdakul Özkan, 1993 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğretim eğitimini Selçuk’ta, liseyi Tire Anadolu öğretmen lisesinde tamamladı. Kocaeli Üniversitesinde 2 yıl Siyaset Bilimi eğitimi aldıktan sonra burslu olarak İzmir Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Lisans eğitimini tamamladı. Ardından Dokuz Eylül Üniversitesinde Kamu Hukuku Anabilim dalı İnsan Hakları alanında Yüksek Lisans yaparak tez aşamasına geçmiş, kısa bir süre sonra Arabuluculuk eğitimini de tamamlayarak Avukat&Arabulucu ünvanını almıştır. 2017 yılında İzmir Bayraklı’da Avukatlık ofisini açmış ve halen hizmet vermektedir. Öğrencilik yıllarından itibaren kadın hakları, insan hakları gibi alanlara ilişkin komisyonlarda ve sivil toplum kuruluşlarında yer almıştır. 2023 yılında Cumhuriyet Halk Partisinde Bornova Atatürk Mahallesi Delegesi seçilerek siyasi kariyeri başlamış ve ardından CHP İzmir İl Disiplin Kurulu yedek üyesi olarak listede yer almıştır. 2024 yılı mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde Bornova 1.sıra Meclis Üyesi adayı olmuştur.   CHP Bornava Meclis Üye Adayları   1.YAĞMUR YURDAKUL ÖZKAN 2.VOLKAN KOÇANALI 3.MEHMET ÇITAK 4.MUSTAFA VATANSEVER 5.TANSEL ERTÜRK 6.MELEK KARTAL 7.EROL MUTLU 8.MEHMET SAYIN 9.DUYGU BÖLÜK 10.BARBAROS REŞAT TAŞER 11.GÖKSEL CEVİZ 12.HÜSEYİN ALYÜZ 13.RECEP ÇAKMAKÇI 14.AHMET TOKEM 15.MEHMET BARIŞ AYSAL 16.TALAT ASLAN 17.ALİ İHSAN BAYAR 18.CEM ARIKAN 19.RIFAT EFE 20.SAMET DİKİLİTAŞ 21.HASAN İLKER CENGİZOĞLU 22.HANDE TUĞÇE KESER 23.AHMET SAİT GÜRSÖZ 24.ABDURRAHMAN AKTAN 25.TUNCAY ALTUNKAYA 26.GÖHAN ÖZEL 27.TOLGA AYDEMİR 28.ÖMER KÜÇÜMEN 29.VEYSEL NART 30.PERVİL KOÇ 31.MEHMET HANİFİ AKSU
Yağmur Yurdakul Özkan CHP Bornova 1. Sıradan Aday Oldu.

 

 

Selçuk'lu Tanınan Simalardan Ve daha Önceki Dönemlerde Selçuk Alevi Kültür Derneği Başkanlığı yapan Haydar Yurdakul’un Kızı Yağmur Yurdakul Özkan CHP İzmir Bornava Belediyesi Meclis Üyeliği birinci sıradan Aday Oldu. Selçuklu Kardeşimiz Yağmur Yurdakul Özkan’a Çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz.

Yağmur Yurdakul Özkan, 1993 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğretim eğitimini Selçuk’ta, liseyi Tire Anadolu öğretmen lisesinde tamamladı. Kocaeli Üniversitesinde 2 yıl Siyaset Bilimi eğitimi aldıktan sonra burslu olarak İzmir Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Lisans eğitimini tamamladı. Ardından Dokuz Eylül Üniversitesinde Kamu Hukuku Anabilim dalı İnsan Hakları alanında Yüksek Lisans yaparak tez aşamasına geçmiş, kısa bir süre sonra Arabuluculuk eğitimini de tamamlayarak Avukat&Arabulucu ünvanını almıştır. 2017 yılında İzmir Bayraklı’da Avukatlık ofisini açmış ve halen hizmet vermektedir.

Öğrencilik yıllarından itibaren kadın hakları, insan hakları gibi alanlara ilişkin komisyonlarda ve sivil toplum kuruluşlarında yer almıştır. 2023 yılında Cumhuriyet Halk Partisinde Bornova Atatürk Mahallesi Delegesi seçilerek siyasi kariyeri başlamış ve ardından CHP İzmir İl Disiplin Kurulu yedek üyesi olarak listede yer almıştır. 2024 yılı mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde Bornova 1.sıra Meclis Üyesi adayı olmuştur.

 

CHP Bornava Meclis Üye Adayları

 

1.YAĞMUR YURDAKUL ÖZKAN

2.VOLKAN KOÇANALI

3.MEHMET ÇITAK

4.MUSTAFA VATANSEVER

5.TANSEL ERTÜRK

6.MELEK KARTAL

7.EROL MUTLU

8.MEHMET SAYIN

9.DUYGU BÖLÜK

10.BARBAROS REŞAT TAŞER

11.GÖKSEL CEVİZ

12.HÜSEYİN ALYÜZ

13.RECEP ÇAKMAKÇI

14.AHMET TOKEM

15.MEHMET BARIŞ AYSAL

16.TALAT ASLAN

17.ALİ İHSAN BAYAR

18.CEM ARIKAN

19.RIFAT EFE

20.SAMET DİKİLİTAŞ

21.HASAN İLKER CENGİZOĞLU

22.HANDE TUĞÇE KESER

23.AHMET SAİT GÜRSÖZ

24.ABDURRAHMAN AKTAN

25.TUNCAY ALTUNKAYA

26.GÖHAN ÖZEL

27.TOLGA AYDEMİR

28.ÖMER KÜÇÜMEN

29.VEYSEL NART

30.PERVİL KOÇ

31.MEHMET HANİFİ AKSU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.