ALEVİ KÜLTÜR DERNEKLERİNDE SEÇİM TAKVİMİ BELLİ OLDU

Güncel 20.10.2018 - 00:41, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3035+ kez okundu.
 

ALEVİ KÜLTÜR DERNEKLERİNDE SEÇİM TAKVİMİ BELLİ OLDU

Alevi Kültür Dernekleri Selçuk Şubesi olağan genel kurul toplantısını önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek.
Alevi Kültür Dernekleri Selçuk Şubesi olağan genel kurul toplantısını önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek. Yaklaşık 7 yıldır Dernek Başkanlığını yürüten Düzgün Çellik, yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısında aday olmayacağını açıkladı. Yeni yönetime, uzun yıllar dernek faaliyetlerinde ve dernek yönetiminde yer alan Haydar Yurdakul'un aday olduğu öğrenildi. Selçuk'ta önemli bir Sivil Toplum Örgütü olarak faaliyetlerini yürüten Alevi Kültür Dernekleri Selçuk Şubesi, Kasım ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısında yeni Yönetim Kurulu Üyelerini belirleyecek. 241 üyesi ile İlçenin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Alevi Kültür Dernekleri Selçuk Şubesi, 11 Kasım 2018 tarihinde birinci toplantı, çoğunluk sağlanamadığı taktirde 18 Kasım 2018 tarihinde çoğunluk aranmaksızın ikinci toplantıda yeni yönetim kurulu üyelerini belirleyecek. Yaklaşık 7 yıldır Dernek Başkanı olarak görev alan ve Dernek bünyesinde oldukça önemli çalışmalara imza atan Düzgün Çellik, yapılacak olan olağan genel kurul toplantısında aday olmayacağını, bu anlamda üyeler tarafından seçilecek olan yeni yönetim kurulu üyelerine şimdiden başarılar dilediğini açıkladı. Uzun yıllar dernek bünyesinde birçok görevler alan ve bu anlamda her türlü hizmeti yerine getirmeye çalışan Haydar Yurdakul, yapılacak olan Olağan Genel Kurul toplantısında Yeni Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Örgütlenmenin ve bu sayede geleceğe yön vermenin oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Haydar Yurdakul, "Toplumları başkalaştırmanın ve kendi egemenliği altına almanın birici yolu o toplumun örgütlenmesini engellemek ve örgütlülüğünü işlevsizleştirmekten geçtiğini hepimiz biliyoruz. Bu anlamda Hizmet binamızda mezhepçilik yapılmadığı gibi dil, din, ırk ve her türden inanç ayrımcılığına da karşı olunmaktadır. Bizi bu çatı altında bir araya getiren ilke, insana olan saygı ve sevgidir. Hak Muhammet Ali, Ehlibeyt, 12 İmam yoluna, Atatürk’e ve laik Cumhuriyet ilkelerine bağlılıktan asla ödün vermeyeceğimizi buradan bir kez daha vurgulamak isterim" diyerek, bu kutsal göreve talip olduğunu açıkladı. selcukajans
Alevi Kültür Dernekleri Selçuk Şubesi olağan genel kurul toplantısını önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek.

Alevi Kültür Dernekleri Selçuk Şubesi olağan genel kurul toplantısını önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek. Yaklaşık 7 yıldır Dernek Başkanlığını yürüten Düzgün Çellik, yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısında aday olmayacağını açıkladı. Yeni yönetime, uzun yıllar dernek faaliyetlerinde ve dernek yönetiminde yer alan Haydar Yurdakul'un aday olduğu öğrenildi.

Selçuk'ta önemli bir Sivil Toplum Örgütü olarak faaliyetlerini yürüten Alevi Kültür Dernekleri Selçuk Şubesi, Kasım ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısında yeni Yönetim Kurulu Üyelerini belirleyecek. 241 üyesi ile İlçenin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Alevi Kültür Dernekleri Selçuk Şubesi, 11 Kasım 2018 tarihinde birinci toplantı, çoğunluk sağlanamadığı taktirde 18 Kasım 2018 tarihinde çoğunluk aranmaksızın ikinci toplantıda yeni yönetim kurulu üyelerini belirleyecek. Yaklaşık 7 yıldır Dernek Başkanı olarak görev alan ve Dernek bünyesinde oldukça önemli çalışmalara imza atan Düzgün Çellik, yapılacak olan olağan genel kurul toplantısında aday olmayacağını, bu anlamda üyeler tarafından seçilecek olan yeni yönetim kurulu üyelerine şimdiden başarılar dilediğini açıkladı.

Uzun yıllar dernek bünyesinde birçok görevler alan ve bu anlamda her türlü hizmeti yerine getirmeye çalışan Haydar Yurdakul, yapılacak olan Olağan Genel Kurul toplantısında Yeni Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Örgütlenmenin ve bu sayede geleceğe yön vermenin oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Haydar Yurdakul, "Toplumları başkalaştırmanın ve kendi egemenliği altına almanın birici yolu o toplumun örgütlenmesini engellemek ve örgütlülüğünü işlevsizleştirmekten geçtiğini hepimiz biliyoruz. Bu anlamda Hizmet binamızda mezhepçilik yapılmadığı gibi dil, din, ırk ve her türden inanç ayrımcılığına da karşı olunmaktadır. Bizi bu çatı altında bir araya getiren ilke, insana olan saygı ve sevgidir. Hak Muhammet Ali, Ehlibeyt, 12 İmam yoluna, Atatürk’e ve laik Cumhuriyet ilkelerine bağlılıktan asla ödün vermeyeceğimizi buradan bir kez daha vurgulamak isterim" diyerek, bu kutsal göreve talip olduğunu açıkladı.

selcukajans

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.