Aydın Özcan dur durak bilmiyor

Siyaset 13.05.2018 - 22:03, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 9021+ kez okundu.
 

Aydın Özcan dur durak bilmiyor

CHP İzmir Milletvekili aday adayı Av.Aydın Özcan dur durak bilmiyor. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Özcan, 25 Haziran’da Türkiye’nin güneşli güzel günlere uyanacağını söyledi.
İlk olarak Selanik Türkleri ve Buca Yaylacıklılar Eğitim Kültür Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden İzmir Barosu Eski Başkanı Aydın Özcan, burada Dernek Başkanı Ali Kara, Buca Belediyesi Meclis Üyesi Av. Aydoğan Hepdemirgil ve dernek üyeleriyle buluştu. Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler alan Özcan, her katıldığı etkinlikte milletvekili aday adaylığına gösterilen ilgiden dolayı İzmir halkına teşekkür etti. Çeşitli sivil toplum örgütü temsilci ve üyelerinin yanı sıra parti içerisinde çok sayıda isimden aday adaylığı başvurusu yapması konusunda destek aldığını ve bu doğrultuda yola koyulduğunu belirten Aydın Özcan, bugüne kadar elde ettiği bilgi, beceri ve deneyimlerini bundan sonra da halkın yararına, partisinin yararına kullanacağını ifade etti. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın Özcan daha sonra, geçtiğimiz yıl Anneler Günü’nde Marmaris’te tüm ülkeyi yasa boğan trafik kazasında hayatını kaybeden Buca Yaylacık anneleri için gerçekleştirilen park ve anıt açılışına katıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına bir kez daha başsağlığı dileyen Özcan, “Allah bir daha böyle acıları yaşatmasın, mekanları cennet olsun!” temennisinde bulundu. Güzel güneşli günler göreceğiz Aydın Özcan’ın bir sonraki durağı CHP Buca İlçe Başkanlığı oldu. Özcan, son kongrede Buca İlçe Başkanı olan Kasım Akdağ ve Buca İlçe Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Özcan burada yaptığı açıklamada yıllardır Buca’da ikamet ettiğini, geçmişte görev alan ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle ilçede başarılı çalışmalara imza attıklarını, bundan sonra da aynı katkıyı koymaya hazır olduğunu söyledi. Özcan ayrıca, 25 Haziran’da Türkiye’nin güneşli güzel günlere uyanacağını dile getirdi. Çalışanların haklarını savundu Aydın Özcan son olarak Türkiye İş Güvenliği Platformu, İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği’nin düzenlediği İş Hukuku ve Güvenliği paneline konuşmacı olarak katıldı. Özcan panelde yaptığı değerlendirmede Türkiye’deki özellikle iş hukuku konusunda çalışanların haklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Özcan, Türkiye’de son bir ay içinde çocuk işçi sayısının 900 bin arttığına dikkat çekti.
CHP İzmir Milletvekili aday adayı Av.Aydın Özcan dur durak bilmiyor. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Özcan, 25 Haziran’da Türkiye’nin güneşli güzel günlere uyanacağını söyledi.

İlk olarak Selanik Türkleri ve Buca Yaylacıklılar Eğitim Kültür Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden İzmir Barosu Eski Başkanı Aydın Özcan, burada Dernek Başkanı Ali Kara, Buca Belediyesi Meclis Üyesi Av. Aydoğan Hepdemirgil ve dernek üyeleriyle buluştu. Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler alan Özcan, her katıldığı etkinlikte milletvekili aday adaylığına gösterilen ilgiden dolayı İzmir halkına teşekkür etti. Çeşitli sivil toplum örgütü temsilci ve üyelerinin yanı sıra parti içerisinde çok sayıda isimden aday adaylığı başvurusu yapması konusunda destek aldığını ve bu doğrultuda yola koyulduğunu belirten Aydın Özcan, bugüne kadar elde ettiği bilgi, beceri ve deneyimlerini bundan sonra da halkın yararına, partisinin yararına kullanacağını ifade etti.

Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın

Özcan daha sonra, geçtiğimiz yıl Anneler Günü’nde Marmaris’te tüm ülkeyi yasa boğan trafik kazasında hayatını kaybeden Buca Yaylacık anneleri için gerçekleştirilen park ve anıt açılışına katıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına bir kez daha başsağlığı dileyen Özcan, “Allah bir daha böyle acıları yaşatmasın, mekanları cennet olsun!” temennisinde bulundu.



Güzel güneşli günler göreceğiz

Aydın Özcan’ın bir sonraki durağı CHP Buca İlçe Başkanlığı oldu. Özcan, son kongrede Buca İlçe Başkanı olan Kasım Akdağ ve Buca İlçe Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Özcan burada yaptığı açıklamada yıllardır Buca’da ikamet ettiğini, geçmişte görev alan ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle ilçede başarılı çalışmalara imza attıklarını, bundan sonra da aynı katkıyı koymaya hazır olduğunu söyledi. Özcan ayrıca, 25 Haziran’da Türkiye’nin güneşli güzel günlere uyanacağını dile getirdi.

Çalışanların haklarını savundu

Aydın Özcan son olarak Türkiye İş Güvenliği Platformu, İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği’nin düzenlediği İş Hukuku ve Güvenliği paneline konuşmacı olarak katıldı. Özcan panelde yaptığı değerlendirmede Türkiye’deki özellikle iş hukuku konusunda çalışanların haklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Özcan, Türkiye’de son bir ay içinde çocuk işçi sayısının 900 bin arttığına dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.