EFES MYO Kurucu Müdürü Prof. Dr. HATİPOĞLU Veda Etti

Eğitim 13.11.2017 - 20:49, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3973+ kez okundu.
 

EFES MYO Kurucu Müdürü Prof. Dr. HATİPOĞLU Veda Etti

EFES MYO Kurucu Müdürü Prof. Dr. HATİPOĞLU Veda Etti
34 Yıllık öğretim üyeliğinin son 3,5 yılını kurucu müdür olarak sürdüren Prof. Dr. Murat HATİPOĞLU’nun Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu’ndaki görevi sona erdi. Görevine DEU İzmir Meslek Yüksekokulu’nda devam edecek olan Prof. Dr. Hatipoğlu’nun yerine ise DEU Rektörlüğü tarafından aynı üniversiteden Mühendislik Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Ahmet Hamdi DELİORMANLI getirildi. “Bir Kıvılcım Yaktık” Telefonla kendisine ulaştığımız Prof. Dr. HATİPOĞLU “Bizim Selçuk’a minnet duygumuz var. Yetkililer tarafından bize bir görev tevdi edildi. “Bir el atar mısınız?” denildi. Bende Allah rızası için elimizden ne geliyorsa; maddi ve manevi yapmaya çalıştım. Biz bir kıvılcım yaktık. İnşallah bu küçük daldan bir çınar olur. Bir Ziraat Fakültesi ya da bir ivme kazanarak büyük bir üniversiteye dönüşür” dedi. Selçuklularla çok iyi bir gönül bağı kurduklarını dile getiren Prof. Dr. HATİPOĞLU; “Selçuk’u ve Selçukluları çok sevdim. Herkes hakkını helal etsin. Allah’a ısmarladık” diye konuştu.
EFES MYO Kurucu Müdürü Prof. Dr. HATİPOĞLU Veda Etti

34 Yıllık öğretim üyeliğinin son 3,5 yılını kurucu müdür olarak sürdüren Prof. Dr. Murat HATİPOĞLU’nun Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu’ndaki görevi sona erdi. Görevine DEU İzmir Meslek Yüksekokulu’nda devam edecek olan Prof. Dr. Hatipoğlu’nun yerine ise DEU Rektörlüğü tarafından aynı üniversiteden Mühendislik Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Ahmet Hamdi DELİORMANLI getirildi.

“Bir Kıvılcım Yaktık”
Telefonla kendisine ulaştığımız Prof. Dr. HATİPOĞLU “Bizim Selçuk’a minnet duygumuz var. Yetkililer tarafından bize bir görev tevdi edildi. “Bir el atar mısınız?” denildi. Bende Allah rızası için elimizden ne geliyorsa; maddi ve manevi yapmaya çalıştım. Biz bir kıvılcım yaktık. İnşallah bu küçük daldan bir çınar olur. Bir Ziraat Fakültesi ya da bir ivme kazanarak büyük bir üniversiteye dönüşür” dedi.
Selçuklularla çok iyi bir gönül bağı kurduklarını dile getiren Prof. Dr. HATİPOĞLU; “Selçuk’u ve Selçukluları çok sevdim. Herkes hakkını helal etsin. Allah’a ısmarladık” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.