Soyer'le buluşan İmamoğlu: İzmir'deyim, coşmak istiyorum

Yerel 06.09.2019 - 16:20, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8671+ kez okundu.
 

Soyer'le buluşan İmamoğlu: İzmir'deyim, coşmak istiyorum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, “İzmir ve İstanbul'un birlikte oluşturacağı sinerji, Türkiye'nin kalkınmasına motivasyon olacaktır. Bu duyguyla Türkiye'mizin tarihi İzmir Enternasyonel Fuarına bugün eşlik edeceğim. 1. İzmir İktisat Kongresinde elde edilen kalkınmacı ruh gibi...” diye konuştu. Başkan Soyer'i ziyaretinde konuşan İmamoğlu, "İzmir'deyim, coşmak istiyorum" deid.
 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Ekrem İmamoğlu, Egedesonsöz’e konuştu. İzmir Enternasyonel Fuarı’nın (İEF) 88’inci kez kapılarını açacak olmasından dolayı gerçekleşecek programa katılmak için kente gelecek olan Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, “İstanbul ve İzmir’in oluşturacağı sinerji Türkiye’nin kalkınmasına motivasyon olacak” dedi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte uçak yolculuğu yaptığı sırada İzmir mesajı veren Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, “İzmir ve İstanbul'un birlikte oluşturacağı sinerji, Türkiye'nin kalkınmasına motivasyon olacaktır. Bu duyguyla Türkiye'mizin tarihi İzmir Enternasyonel Fuarına bugün eşlik edeceğim. 1. İzmir İktisat Kongresinde elde edilen kalkınmacı ruh gibi...” diye konuştu.  İl Başkanı Yücel de sosyal medya hesabı üzerinden, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile birlikte ‘88. İzmir Fuarı’ için İzmir yolundayız... Kendisini İzmir’de büyük bir gurur ve memnuniyetle ağırlayacağız” mesajını paylaştı.  İMAMOĞLU: İZMİR'DEYİM, COŞMAK İSTİYORUM Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yapan İmamoğlu’nu çok sayıda milletvekili ve belediye başkanı karşıladı. İmamoğlu, açılış program öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Cumhuriyet Kuruluş yıllarında düzenlenen ve ilk olma özelliği taşıyan İzmir İktisat Kongresi’ne atıfta bulunan İmamoğlu, ‘yeniden iktisat kongrelerinin düzenlenmesine ihtiyaç var’ dedi. İzmir’e geldiği için duygulandığını belirten İmamoğlu, esprili biçimde “İzmir’deyim, coşmak istiyorum” dedi. İmamoğlu, şunları söyledi: “İktisat kongreleri düzenlemeye ihtiyaç var. Çümnkü ekonomi okuması bile yapamıyoruz biz. Eğer ekonomi kötü gidiyorsa ya işsizlik varsa haydi bakalım Ekrem’in saç başı, Tunç Bey’in kaşı gözü derken gümbütüye gidiyor. Gerçeklerle uğraşamıyoruz. Geçmiş iktisat kongrelerine baktığımız ülkemizin kurucusunun ne büyük bir insan olduğunu görüyoruz. İzmir’deyim,coşmak istiyorum”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, “İzmir ve İstanbul'un birlikte oluşturacağı sinerji, Türkiye'nin kalkınmasına motivasyon olacaktır. Bu duyguyla Türkiye'mizin tarihi İzmir Enternasyonel Fuarına bugün eşlik edeceğim. 1. İzmir İktisat Kongresinde elde edilen kalkınmacı ruh gibi...” diye konuştu. Başkan Soyer'i ziyaretinde konuşan İmamoğlu, "İzmir'deyim, coşmak istiyorum" deid.

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Ekrem İmamoğlu, Egedesonsöz’e konuştu. İzmir Enternasyonel Fuarı’nın (İEF) 88’inci kez kapılarını açacak olmasından dolayı gerçekleşecek programa katılmak için kente gelecek olan Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, “İstanbul ve İzmir’in oluşturacağı sinerji Türkiye’nin kalkınmasına motivasyon olacak” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte uçak yolculuğu yaptığı sırada İzmir mesajı veren Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, “İzmir ve İstanbul'un birlikte oluşturacağı sinerji, Türkiye'nin kalkınmasına motivasyon olacaktır. Bu duyguyla Türkiye'mizin tarihi İzmir Enternasyonel Fuarına bugün eşlik edeceğim. 1. İzmir İktisat Kongresinde elde edilen kalkınmacı ruh gibi...” diye konuştu. 

İl Başkanı Yücel de sosyal medya hesabı üzerinden, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile birlikte ‘88. İzmir Fuarı’ için İzmir yolundayız... Kendisini İzmir’de büyük bir gurur ve memnuniyetle ağırlayacağız” mesajını paylaştı. 

İMAMOĞLU: İZMİR'DEYİM, COŞMAK İSTİYORUM
Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yapan İmamoğlu’nu çok sayıda milletvekili ve belediye başkanı karşıladı.

İmamoğlu, açılış program öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti.

Cumhuriyet Kuruluş yıllarında düzenlenen ve ilk olma özelliği taşıyan İzmir İktisat Kongresi’ne atıfta bulunan İmamoğlu, ‘yeniden iktisat kongrelerinin düzenlenmesine ihtiyaç var’ dedi. İzmir’e geldiği için duygulandığını belirten İmamoğlu, esprili biçimde “İzmir’deyim, coşmak istiyorum” dedi.

İmamoğlu, şunları söyledi: “İktisat kongreleri düzenlemeye ihtiyaç var. Çümnkü ekonomi okuması bile yapamıyoruz biz. Eğer ekonomi kötü gidiyorsa ya işsizlik varsa haydi bakalım Ekrem’in saç başı, Tunç Bey’in kaşı gözü derken gümbütüye gidiyor. Gerçeklerle uğraşamıyoruz. Geçmiş iktisat kongrelerine baktığımız ülkemizin kurucusunun ne büyük bir insan olduğunu görüyoruz. İzmir’deyim,coşmak istiyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.