Ak Parti İlçe Başkanı Değişiyor.

Siyaset 10.10.2018 - 08:46, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3249+ kez okundu.
 

Ak Parti İlçe Başkanı Değişiyor.

Ak parti İlçe Başkanı Değişiyor.
BAŞTERZİ YÖNÜNÜ ÇİZDİ! SELÇUK AK PARTİ' YE YENİ İLÇE BAŞKANI GELİYOR Selçuk İlçe Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre bugün (Çarşamba) ilçe teşkilat binasında ilçe başkanlığı için temayül yoklaması yapılacak.  Bu kapsamda aday olmak isteyenlerin SMS ile partiye davet edilen mesajda aday adaylığını düşünenlerin isimler için Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ile Mahalle Temsilcileri oy kullanacak.  Edinilen kulis bilgisine göre aday adaylığını kesin düşünen isimlerden olan Belediye Meclis üyesi Hakan BAYRAKLI ile İlçe Yönetim Kurulu üyesi Hasan ARABACI'nın yanı sıra bir önceki yönetimden sürpriz bir ismin de aday olabileceği konuşuluyor. Genel Merkez temsilcileriyle birlikte il yönetim kurulu üyelerininde bugün yapılacak temayülde hazır bulunacak. Kısacası belediye başkan adaylığına yönünü çeviren mevcut ilçe başkanı Osman BAŞTERZİ görevini yeni bir isme bırakacak.  Efeshaber Konuyla ilgili AK Parti Selçuk ilçe başkanlığının sosyal medya hesabında yapılan açıklama şöyle: SAYIN PARTİLİM 10.10.2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ (YARIN) SAAT 10.00'DA SELÇUK AK PARTİ İLÇE BİNAMIZDA, İLÇE BAŞKANLIĞI TEMAYÜLÜ YAPILACAKTIR.ADAY ADAYI OLMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZİ BEKLİYORUZ. AK PARTİ İLÇE BAŞKANI OSMAN BAŞTERZİ
Ak parti İlçe Başkanı Değişiyor.
BAŞTERZİ YÖNÜNÜ ÇİZDİ!
SELÇUK AK PARTİ' YE YENİ İLÇE BAŞKANI GELİYOR

Selçuk İlçe Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre bugün (Çarşamba) ilçe teşkilat binasında ilçe başkanlığı için temayül yoklaması yapılacak. 
Bu kapsamda aday olmak isteyenlerin SMS ile partiye davet edilen mesajda aday adaylığını düşünenlerin isimler için Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ile Mahalle Temsilcileri oy kullanacak. 
Edinilen kulis bilgisine göre aday adaylığını kesin düşünen isimlerden olan Belediye Meclis üyesi Hakan BAYRAKLI ile İlçe Yönetim Kurulu üyesi Hasan ARABACI'nın yanı sıra bir önceki yönetimden sürpriz bir ismin de aday olabileceği konuşuluyor.
Genel Merkez temsilcileriyle birlikte il yönetim kurulu üyelerininde bugün yapılacak temayülde hazır bulunacak.
Kısacası belediye başkan adaylığına yönünü çeviren mevcut ilçe başkanı Osman BAŞTERZİ görevini yeni bir isme bırakacak. 

Efeshaber

Konuyla ilgili AK Parti Selçuk ilçe başkanlığının sosyal medya hesabında yapılan açıklama şöyle:

SAYIN PARTİLİM 10.10.2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ (YARIN) SAAT 10.00'DA SELÇUK AK PARTİ İLÇE BİNAMIZDA, İLÇE BAŞKANLIĞI TEMAYÜLÜ YAPILACAKTIR.ADAY ADAYI OLMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZİ BEKLİYORUZ.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI
OSMAN BAŞTERZİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.