BAŞTERZİ’DEN BÜYÜKTOSUN’A VEFA ZİYARETİ

Yerel 06.09.2018 - 18:49, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8677+ kez okundu.
 

BAŞTERZİ’DEN BÜYÜKTOSUN’A VEFA ZİYARETİ

BAŞTERZİ’DEN BÜYÜKTOSUN’A VEFA ZİYARETİ
Selçuk AK Parti Selçuk ilçe başkanı ve yöneticileri Selçuk- Efes Festivallerinin Uluslararası boyut kazandığı yılların unutulmaz isimlerinden olan Avukat Sümer Büyüktosun’a vefa ziyaretinde bulundu. Ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu dile getiren BÜYÜKTOSUN, BAŞTERZİ ve Ekibine “ Çok teşekkür ediyorum bu inceliğiniz için. Ziyaretiniz bizi mutlu etti” dedi. O YILLAR UNUTULMAZ… 60 sonları ve özellikle 70’li yıllardan başlayan ve Türkiye’nin en prestijli festivallerini yaşama mutluluğunu taşıdıklarını ifade eden BAŞTERZİ ” Selçuk’un özellikle yurt dışında tanıtımına çok büyük katkı sunan isimlerin başında gelen Sümer abimizi hem ziyaret edip, hem de yaptıracağı ameliyat öncesi moral vermek istedik. Selçuk hala o dönemleri arıyor. Çok muhteşem yıllarımız oldu. Sümer abimiz gibi süreci birlikte sürdüren tüm büyüklerime saygılarımı sunuyorum. Tabii birçoğu aramızda değil. Onlara da Allah’tan rahmet diliyorum. O dönemleri unutmak mümkün değil. Sayın BÜYÜKTOSUN’un nezdinde hepsine Selçuklu olarak şükranlarımı sunuyorum “dedi. SEVAL HOCA’YA SÜRPRİZ! BAŞTERZİ’nin yönetiminde bulunan Halil DÜZTAŞ VE Bayram BOZDEMİR’i de yazlığında karşısında gören Sümer BÜYÜKTOSUN’un emekli öğretmen olan eşi Seval BÜYÜKTOSUN kendilerine yapılan bu sürpriz ziyaretten çok mutluluk duyduğunu ifade etti. Öğrencilik yıllarından hatıralar konuşulduğu ziyarette Sevil hocanın eşi Sümer BÜYÜKTOSUN’un eşiyle ‘öp öp’dansı yapan forklörcü bir kız arasında geçen anısını anlatması kahkahalarla dinlendi. BAŞTERZİ’NİN TEKLİFİ : EKİM AYINDA… Eski festival anılarının ve yarınlara taşınması gereken güzelliklerin konuşulduğu ziyarette BAŞTERZİ BÜYÜKTOSUN’dan bu anıları paylaşacağı bir program yapmasını istedi. Tekliften memnuniyet duyduğunu dile getiren BÜYÜKTOSUN “ Olur. Siz hazırlık yapın. Nasip olursa bi küçük ameliyatım olacak. Ondan sonra yani Ekim ayı içerisinde yaparız” dedi. Ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu dile getiren BÜYÜKTOSUN misafirlerini uğurlarken BAŞTERZİ ve Ekibine “ Sizlere de başarılar diliyorum” dedi. Sohbet hatıra fotoğrafları çekimiyle sona erdi.
BAŞTERZİ’DEN BÜYÜKTOSUN’A VEFA ZİYARETİ

Selçuk AK Parti Selçuk ilçe başkanı ve yöneticileri Selçuk- Efes Festivallerinin Uluslararası boyut kazandığı yılların unutulmaz isimlerinden olan Avukat Sümer Büyüktosun’a vefa ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu dile getiren BÜYÜKTOSUN, BAŞTERZİ ve Ekibine “ Çok teşekkür ediyorum bu inceliğiniz için. Ziyaretiniz bizi mutlu etti” dedi.

O YILLAR UNUTULMAZ…
60 sonları ve özellikle 70’li yıllardan başlayan ve Türkiye’nin en prestijli festivallerini yaşama mutluluğunu taşıdıklarını ifade eden BAŞTERZİ ” Selçuk’un özellikle yurt dışında tanıtımına çok büyük katkı sunan isimlerin başında gelen Sümer abimizi hem ziyaret edip, hem de yaptıracağı ameliyat öncesi moral vermek istedik. Selçuk hala o dönemleri arıyor. Çok muhteşem yıllarımız oldu. Sümer abimiz gibi süreci birlikte sürdüren tüm büyüklerime saygılarımı sunuyorum. Tabii birçoğu aramızda değil. Onlara da Allah’tan rahmet diliyorum. O dönemleri unutmak mümkün değil. Sayın BÜYÜKTOSUN’un nezdinde hepsine Selçuklu olarak şükranlarımı sunuyorum “dedi.

SEVAL HOCA’YA SÜRPRİZ!
BAŞTERZİ’nin yönetiminde bulunan Halil DÜZTAŞ VE Bayram BOZDEMİR’i de yazlığında karşısında gören Sümer BÜYÜKTOSUN’un emekli öğretmen olan eşi Seval BÜYÜKTOSUN kendilerine yapılan bu sürpriz ziyaretten çok mutluluk duyduğunu ifade etti. Öğrencilik yıllarından hatıralar konuşulduğu ziyarette Sevil hocanın eşi Sümer BÜYÜKTOSUN’un eşiyle ‘öp öp’dansı yapan forklörcü bir kız arasında geçen anısını anlatması kahkahalarla dinlendi.


BAŞTERZİ’NİN TEKLİFİ : EKİM AYINDA…

Eski festival anılarının ve yarınlara taşınması gereken güzelliklerin konuşulduğu ziyarette BAŞTERZİ BÜYÜKTOSUN’dan bu anıları paylaşacağı bir program yapmasını istedi. Tekliften memnuniyet duyduğunu dile getiren BÜYÜKTOSUN “ Olur. Siz hazırlık yapın. Nasip olursa bi küçük ameliyatım olacak. Ondan sonra yani Ekim ayı içerisinde yaparız” dedi. Ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu dile getiren BÜYÜKTOSUN misafirlerini uğurlarken BAŞTERZİ ve Ekibine “ Sizlere de başarılar diliyorum” dedi. Sohbet hatıra fotoğrafları çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.