CHP İzmir milletvekillerinden 'İnce' kontra!

Siyaset 30.07.2018 - 00:21, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8585+ kez okundu.
 

CHP İzmir milletvekillerinden 'İnce' kontra!

CHP’de olağanüstü kurultay için muhaliflerin başlattığı imza hareketinin tüzük gereği dolmasına sayılı saatler kala TV’de canlı yayında konuşan Muharrem İnce’nin çarpıcı açıklamalarına İzmirli vekillerden kontra geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) 24 Haziran seçimleri sonrası ‘liderlik’ tartışması çıkmış, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin partinin başına geçmesini düşünen partililer imza hareketi başlatmıştı. İmza sürecinin tüzük gereği 15 günlük sürecinin dolmasına sayılı saatler kala canlı yayında konuşan Muharrem İnce çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Yarın bu 1250 arkadaşımız bunu vermezse benim yapacağım bir şey yok. Ben çekilirim kenara. Koltuk derdinde falan değilim. Türkiye derdindeyim ben" çıkışında bulunan İnce, milletvekillerinin kentlerde imza çektirmek adına çalışma yaptığını iddia etti. İnce kendisine geçtiğimiz günlerde  ‘kaba adam’ diyen Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ı da hedef alırken, CHP Genel Merkezi’nin 24 Haziran gecesi kendisine gerekli bilgi akışını sağlayamadığını iddia etti. İnce’nin açıklamaları sonrası İzmirli vekillerden İnce’ye kontra geldi. Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İnce'nin açıklamaları sonrası sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü’nden bir fotoğrafı paylaşarak “ Asla yalnız yürümeyeceksin. Halkın Umudu Kılıçdaroğlu” diye yazdı. CHP İzmir'in yeni vekillerinden Sevda Erdan Kılıç da sosyal medya hesabından, “İzmir'de Evimde Televizyonu açıp sayın Muharrem İnce'yi dinleyeyim dedim ki; daha ilk dakikalarda milletvekilerinin Anadolu illerini gezip imza geri çektiriyorlar iftirasını duydum. Tabiki özü sözü bir  Halkın Umudu Kılıçdaroğlu ile birlikteyiz” ifadesini paylaşarak, İnce’nin milletvekillerinin kentlerde imza çektirmek adına çalışma yaptığına yönelik iddiasına yanıt verdi. İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaştı, " Oyunun farkındayız. Liderimizin yanındayız... Genel Başkan adayı olacak bir kişinin partinin Genel Başkanı ve yönetimi için uluorta bir Tv Programında konuşmamalı" ifadesini kullandı. Bir diğer İzmir Milletvekili Mahir Polat da ‘kendisine gerekli bilgi akışının sağlanamadığı’ yönünde İnce’nin çıkışına, sosyal medyadan “Sayın İnce sizin internet şifreniz yok mu ve iki milletvekilinin de internet şifresi yok mu çünkü tüm veriler orada sunuluyordu” ifadesiyle hedef aldı. Polat ayrıca Kılıçdaroğlu’nun  Adalet Yürüyüşü’nden fotoğrafını paylaşarak, “ Yürümek; yürekten gülerekten yürümek” diye yazdı. İnce'nin açıkalamaları sonrası İzmir Milletvekili Ednan Arslan da sosyal medyadan Kılıçdaroğlu'na destek mesajı paylaştı. Arslan, " Demokrasi kavramının yurdumuzda yeniden vücut bulmasını sağlamış, demokrasi kahramanı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayız. Kaynak:Gercekizmir  
CHP’de olağanüstü kurultay için muhaliflerin başlattığı imza hareketinin tüzük gereği dolmasına sayılı saatler kala TV’de canlı yayında konuşan Muharrem İnce’nin çarpıcı açıklamalarına İzmirli vekillerden kontra geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) 24 Haziran seçimleri sonrası ‘liderlik’ tartışması çıkmış, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin partinin başına geçmesini düşünen partililer imza hareketi başlatmıştı.
İmza sürecinin tüzük gereği 15 günlük sürecinin dolmasına sayılı saatler kala canlı yayında konuşan Muharrem İnce çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Yarın bu 1250 arkadaşımız bunu vermezse benim yapacağım bir şey yok. Ben çekilirim kenara. Koltuk derdinde falan değilim. Türkiye derdindeyim ben" çıkışında bulunan İnce, milletvekillerinin kentlerde imza çektirmek adına çalışma yaptığını iddia etti.

İnce kendisine geçtiğimiz günlerde  ‘kaba adam’ diyen Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ı da hedef alırken, CHP Genel Merkezi’nin 24 Haziran gecesi kendisine gerekli bilgi akışını sağlayamadığını iddia etti.
İnce’nin açıklamaları sonrası İzmirli vekillerden İnce’ye kontra geldi.

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İnce'nin açıklamaları sonrası sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü’nden bir fotoğrafı paylaşarak “ Asla yalnız yürümeyeceksin. Halkın Umudu Kılıçdaroğlu” diye yazdı.

CHP İzmir'in yeni vekillerinden Sevda Erdan Kılıç da sosyal medya hesabından, “İzmir'de Evimde Televizyonu açıp sayın Muharrem İnce'yi dinleyeyim dedim ki; daha ilk dakikalarda milletvekilerinin Anadolu illerini gezip imza geri çektiriyorlar iftirasını duydum. Tabiki özü sözü bir  Halkın Umudu Kılıçdaroğlu ile birlikteyiz” ifadesini paylaşarak, İnce’nin milletvekillerinin kentlerde imza çektirmek adına çalışma yaptığına yönelik iddiasına yanıt verdi.

İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaştı, " Oyunun farkındayız. Liderimizin yanındayız... Genel Başkan adayı olacak bir kişinin partinin Genel Başkanı ve yönetimi için uluorta bir Tv Programında konuşmamalı" ifadesini kullandı.

Bir diğer İzmir Milletvekili Mahir Polat da ‘kendisine gerekli bilgi akışının sağlanamadığı’ yönünde İnce’nin çıkışına, sosyal medyadan “Sayın İnce sizin internet şifreniz yok mu ve iki milletvekilinin de internet şifresi yok mu çünkü tüm veriler orada sunuluyordu” ifadesiyle hedef aldı. Polat ayrıca Kılıçdaroğlu’nun  Adalet Yürüyüşü’nden fotoğrafını paylaşarak, “ Yürümek; yürekten gülerekten yürümek” diye yazdı.

İnce'nin açıkalamaları sonrası İzmir Milletvekili Ednan Arslan da sosyal medyadan Kılıçdaroğlu'na destek mesajı paylaştı. Arslan, " Demokrasi kavramının yurdumuzda yeniden vücut bulmasını sağlamış, demokrasi kahramanı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayız.

Kaynak:Gercekizmir

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.