SELÇUK BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Yerel 13.04.2016 - 18:35, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 7849+ kez okundu.
 

SELÇUK BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

SELÇUK BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Vatandaşların taleplerini hız kesmeden yerine getiren Selçuk Belediyesi, Zafer Mahallesinde uzun süredir mahalle halkının büyük sorun yaşadığı konuya da el attı. Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı bir şekilde başlattıkları çalışma ile kış aylarında Zafer Mahallesi sakinlerinin kabusu haline gelen sorunu da çözüme kavuşturan Selçuk Belediyesi, tüm mahallelerde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.  Selçuk’un Zafer Mahallesi Bademlik Mevkiinde yağmur suyu geçme hattının olmayışı, buradan gelen yağmur sularının bölgedeki evlerin önünden geçmesi nedeniyle mahalle sakinlerine zor anlar yaşatan sorunu Selçuk Belediyesi çözüme kavuşturdu. Uzun süredir devam eden ve bu bölgede yaşayan mahalle sakinlerinin kabusu haline dönüşen sorun için hızlı bir çalışma başlatan Selçuk Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, bölgeye binlik altyapı borusu döşeyerek kanalizasyon hattına bağlantı yaptılar. Yapılan bu çalışma ile Şirince deresinden gelen suların mevcut yola verdiği zarar ve bölgede oturan vatandaşların mağduriyeti önlenmiş oldu. Çalışma ile güzergahın geçişinin de rahatlaması sağlandı.  Fen İşleri Ekipleri her yerde Öte yandan yine Selçuk Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı tüm mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çamlık Mahallesindeki 80. Yıl Ortaokul yanındaki yolda düzenleme çalışması yapan ekipler, yaptıkları çalışma ile öğrencilerin okula daha rahat ulaşmaları ve araç geçişinin rahatlıkla geçişini sağladı. Belevi Mahallesinde de çalışma yapan ekipler, yürüyüş güzergahında özellikle çocuklar için tehlike oluşturan alana istinat duvarı yapıp, yol güzergahını güvenli hale getirdi. Şirince Mahallesi Kurudağ Mevkiinde bulunan yola araç geçişinde oluşabilecek tehlikeleri önlemek için asfalt yama çalışmalarını da tamamlayan Selçuk Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, Efes Sanayi Sitesinde de araçların park etmelerine kolaylık sağlamak ve kötü görüntüyü ortadan kaldırmak için yol kenarına cep yaparak çöp konteynerlerini içeri aldı. Bu kapsamda Zeytinköy ve Cumhuriyet Mahallelerinde de çalışmaların devam ettiği belirtildi.  Vatandaşlardan gelen her taleplere hızlı bir şekilde cevap veren, bu çerçevede talepleri yine hızlı bir şekilde yerine getirmeye çalışan Selçuk Belediyesi, ilçe merkezi ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.  Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve kısa sürede çözüme kavuşan bu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “ Ekiplerimiz her noktada ayrı bir faaliyet içerisinde. İnsanlarımız mutlu oldukça bizlerde görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2016 Yılında gerçekleşecek önemli projelerimizle birlikte Selçuk adeta şantiyeye dönecek” dedi.  
SELÇUK BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Vatandaşların taleplerini hız kesmeden yerine getiren Selçuk Belediyesi, Zafer Mahallesinde uzun süredir mahalle halkının büyük sorun yaşadığı konuya da el attı. Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı bir şekilde başlattıkları çalışma ile kış aylarında Zafer Mahallesi sakinlerinin kabusu haline gelen sorunu da çözüme kavuşturan Selçuk Belediyesi, tüm mahallelerde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Selçuk’un Zafer Mahallesi Bademlik Mevkiinde yağmur suyu geçme hattının olmayışı, buradan gelen yağmur sularının bölgedeki evlerin önünden geçmesi nedeniyle mahalle sakinlerine zor anlar yaşatan sorunu Selçuk Belediyesi çözüme kavuşturdu. Uzun süredir devam eden ve bu bölgede yaşayan mahalle sakinlerinin kabusu haline dönüşen sorun için hızlı bir çalışma başlatan Selçuk Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, bölgeye binlik altyapı borusu döşeyerek kanalizasyon hattına bağlantı yaptılar. Yapılan bu çalışma ile Şirince deresinden gelen suların mevcut yola verdiği zarar ve bölgede oturan vatandaşların mağduriyeti önlenmiş oldu. Çalışma ile güzergahın geçişinin de rahatlaması sağlandı. 

Fen İşleri Ekipleri her yerde

Öte yandan yine Selçuk Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı tüm mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çamlık Mahallesindeki 80. Yıl Ortaokul yanındaki yolda düzenleme çalışması yapan ekipler, yaptıkları çalışma ile öğrencilerin okula daha rahat ulaşmaları ve araç geçişinin rahatlıkla geçişini sağladı.

Belevi Mahallesinde de çalışma yapan ekipler, yürüyüş güzergahında özellikle çocuklar için tehlike oluşturan alana istinat duvarı yapıp, yol güzergahını güvenli hale getirdi. Şirince Mahallesi Kurudağ Mevkiinde bulunan yola araç geçişinde oluşabilecek tehlikeleri önlemek için asfalt yama çalışmalarını da tamamlayan Selçuk Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, Efes Sanayi Sitesinde de araçların park etmelerine kolaylık sağlamak ve kötü görüntüyü ortadan kaldırmak için yol kenarına cep yaparak çöp konteynerlerini içeri aldı. Bu kapsamda Zeytinköy ve Cumhuriyet Mahallelerinde de çalışmaların devam ettiği belirtildi. 

Vatandaşlardan gelen her taleplere hızlı bir şekilde cevap veren, bu çerçevede talepleri yine hızlı bir şekilde yerine getirmeye çalışan Selçuk Belediyesi, ilçe merkezi ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında çalışmalarını sürdürüyor. 

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve kısa sürede çözüme kavuşan bu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “ Ekiplerimiz her noktada ayrı bir faaliyet içerisinde. İnsanlarımız mutlu oldukça bizlerde görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2016 Yılında gerçekleşecek önemli projelerimizle birlikte Selçuk adeta şantiyeye dönecek” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.