İşçinin, emekçinin yanında

Yerel 02.05.2016 - 21:46, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8061+ kez okundu.
 

İşçinin, emekçinin yanında

İşçinin, emekçinin yanında
    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramını emekçilerle birlikte Gündoğdu Meydanı'nda kutladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte öğle saatlerinde Alsancak Vapur İskelesi'nden  yürüyerek  Gündoğdu Meydanı'na gelen Başkan Aziz Kocaoğlu,  bayramı kutlamak için meydana akın eden emekçilerle buluştu. Burada CHP İl Başkanı Alattin Yüksel ile birlikte halay çekerek büyük coşku yaşayan emekçilerle birlikte olan Başkan Aziz Kocaoğlu, bol bol hatıra fotoğrafı çekildi ve selfilere katıldı.   İzmir'de, Gündoğdu Meydanı'nda yapılan 1 Mayıs kutlamalarında, kortejlerin alana gelişlerinin tamamlanmasından sonra ortak açıklama yapıldı. Ortak açıklamayı ise Doğu ve Güneydoğu illerindeki sokağa çıkma yasaklarını eleştiren açıklamalar yaptıkları için görevlerinden alındıkları belirtilen Türk Tabipler Birliği üyesi Dr. Fatih Sürenkök ile KESK İzmir dönem sözcüsü Bahri Akkan, okudu. İşçi haklarından, kadın cinayetlerine, basın özgürlüğünden hükümet politikalarına kadar birçok konuya değinilen açıklamanın ardından, İzmir'deki 1 Mayıs kutlamaları, sanatçı İlkay Akkaya'nın verdiği konserle sona erdi. Bu arada, polis yetkililerinden alınan bilgiye göre, yaklaşık 40 bin kişinin katılımıyla yapılan kutlamalarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı ve gözaltı olmadı.  KOCAOĞLU DA KUTLAMALARA KATILDI  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'da Gündoğdu Meydanı'ndaki 1 Mayıs kutlamalarına katıldı. CHP İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte öğle saatlerinde Alsancak Vapur İskelesi'nden yürüyerek Gündoğdu Meydanı'na gelen Başkan Aziz Kocaoğlu, bayramı kutlamak için meydana akın eden emekçilerle buluştu. Burada CHP İzmir İl Başkanı Alattin Yüksel ile birlikte halay çekerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
İşçinin, emekçinin yanında


 
 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramını emekçilerle birlikte Gündoğdu Meydanı'nda kutladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte öğle saatlerinde Alsancak Vapur İskelesi'nden  yürüyerek  Gündoğdu Meydanı'na gelen Başkan Aziz Kocaoğlu,  bayramı kutlamak için meydana akın eden emekçilerle buluştu. Burada CHP İl Başkanı Alattin Yüksel ile birlikte halay çekerek büyük coşku yaşayan emekçilerle birlikte olan Başkan Aziz Kocaoğlu, bol bol hatıra fotoğrafı çekildi ve selfilere katıldı.  

İzmir'de, Gündoğdu Meydanı'nda yapılan 1 Mayıs kutlamalarında, kortejlerin alana gelişlerinin tamamlanmasından sonra ortak açıklama yapıldı. Ortak açıklamayı ise Doğu ve Güneydoğu illerindeki sokağa çıkma yasaklarını eleştiren açıklamalar yaptıkları için görevlerinden alındıkları belirtilen Türk Tabipler Birliği üyesi Dr. Fatih Sürenkök ile KESK İzmir dönem sözcüsü Bahri Akkan, okudu. İşçi haklarından, kadın cinayetlerine, basın özgürlüğünden hükümet politikalarına kadar birçok konuya değinilen açıklamanın ardından, İzmir'deki 1 Mayıs kutlamaları, sanatçı İlkay Akkaya'nın verdiği konserle sona erdi. Bu arada, polis yetkililerinden alınan bilgiye göre, yaklaşık 40 bin kişinin katılımıyla yapılan kutlamalarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı ve gözaltı olmadı. 

KOCAOĞLU DA KUTLAMALARA KATILDI 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'da Gündoğdu Meydanı'ndaki 1 Mayıs kutlamalarına katıldı. CHP İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte öğle saatlerinde Alsancak Vapur İskelesi'nden yürüyerek Gündoğdu Meydanı'na gelen Başkan Aziz Kocaoğlu, bayramı kutlamak için meydana akın eden emekçilerle buluştu. Burada CHP İzmir İl Başkanı Alattin Yüksel ile birlikte halay çekerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.