BU DİREKLER BU KIŞI ÇIKARMAZ.

Yerel 16.11.2016 - 17:57, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3817+ kez okundu.
 

BU DİREKLER BU KIŞI ÇIKARMAZ.

BU DİREKLER BU KIŞI ÇIKARMAZ.
  GÖKÇEALANDA ELEKTRİK DİREKLERİ TEHLİKE SAÇIYOR. Gökçealan köyünde elektrik direkleri tehlike saçıyor.Daha önceleri iki kez haberini yaptığımız ve hiç kimse tarafından ciddiye alınmayan bu durum köylüler tarafından büyük tepki topluyor.Kimi köy sakinleri bizileri arayarak  bu durumu gündeme getirmemizi istemeleri sonuçu yaptığımız inçelemede direklerin kullanılamaz halde olduklarını gördük.Bazı direkler ise camiye iki metre,okula da beş metreuzaklıkta.Bizde üzerimize düşeni yapıp yetkili arkadaşlarımızı tekrar  uyarıyoruz.BU DİREKLER BU KIŞI ÇIKARMAZ.
BU DİREKLER BU KIŞI ÇIKARMAZ.
 

GÖKÇEALANDA ELEKTRİK DİREKLERİ TEHLİKE SAÇIYOR.

Gökçealan köyünde elektrik direkleri tehlike saçıyor.Daha önceleri iki kez haberini yaptığımız ve hiç kimse tarafından ciddiye alınmayan bu durum köylüler tarafından büyük tepki topluyor.Kimi köy sakinleri bizileri arayarak  bu durumu gündeme getirmemizi istemeleri sonuçu yaptığımız inçelemede direklerin kullanılamaz halde olduklarını gördük.Bazı direkler ise camiye iki metre,okula da beş metreuzaklıkta.Bizde üzerimize düşeni yapıp yetkili arkadaşlarımızı tekrar  uyarıyoruz.BU DİREKLER BU KIŞI ÇIKARMAZ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.