Elektrik ve Telefon kabloları yerlerde sürünüyor

Güncel 22.06.2017 - 19:45, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 9705+ kez okundu.
 

Elektrik ve Telefon kabloları yerlerde sürünüyor

Selçuk Zafer Mahallesi 3012 sokakta görünen manzara, vatandaşların büyük tepkisini çekiyor.
Selçuk Zafer Mahallesi 3012 sokakta görünen manzara, vatandaşların büyük tepkisini çekiyor. Sokak arasında yapılan inşaat çalışmaları kapsamında Elektrik ve Telefon kablolarının yerlerde sürünmesine tepki gösteren Vatandaşlar, yetkilileri 3012 Sokağa davet ettiler. Zafer Mahallesi 3012 Sokakta bir inşaatın başlamasıyla birlikte Elektrik ve Telefon hattı bulunan bir adet direğin yerde bulunduğu, direk üzerinde bulunması gereken tellerin ise örümcek ağı formatında bir kısmı yere çok yakın, bir kısmı ise vatandaşların evlerine çok yakın mesafeden geçtiği görüntülendi.   Görünen bu manzaranın; yaz aylarının yaşandığı şu günlerde özellikle gündüz olduğu gibi akşam saatlerinde de sokakta oyun oynayan çocuklar için büyük tehlike yarattığına dikkat çeken Mahalle sakinleri, burada can kaybı olmadan ilgili yetkililerin bu konuda mutlaka önlem almaları gerektiğini söylediler. YETKİLİLERİ 3012 SOKAĞA DAVET ETTİLER Ayrıca yol çalışmasının da devam ettiği sokak arasında; kazılan yolda her geçen gün biraz daha çökmeler meydana geldiğini de dile getiren Mahalle Sakinleri, ilgili tüm yetkilileri en yakın zamanda 3012 sokağa beklediklerini, bu manzarayı mutlaka görmeleri gerektiğini kaydettiler.   selcukajans
Selçuk Zafer Mahallesi 3012 sokakta görünen manzara, vatandaşların büyük tepkisini çekiyor.

Selçuk Zafer Mahallesi 3012 sokakta görünen manzara, vatandaşların büyük tepkisini çekiyor. Sokak arasında yapılan inşaat çalışmaları kapsamında Elektrik ve Telefon kablolarının yerlerde sürünmesine tepki gösteren Vatandaşlar, yetkilileri 3012 Sokağa davet ettiler.

Zafer Mahallesi 3012 Sokakta bir inşaatın başlamasıyla birlikte Elektrik ve Telefon hattı bulunan bir adet direğin yerde bulunduğu, direk üzerinde bulunması gereken tellerin ise örümcek ağı formatında bir kısmı yere çok yakın, bir kısmı ise vatandaşların evlerine çok yakın mesafeden geçtiği görüntülendi.

 

Görünen bu manzaranın; yaz aylarının yaşandığı şu günlerde özellikle gündüz olduğu gibi akşam saatlerinde de sokakta oyun oynayan çocuklar için büyük tehlike yarattığına dikkat çeken Mahalle sakinleri, burada can kaybı olmadan ilgili yetkililerin bu konuda mutlaka önlem almaları gerektiğini söylediler.

YETKİLİLERİ 3012 SOKAĞA DAVET ETTİLER

Ayrıca yol çalışmasının da devam ettiği sokak arasında; kazılan yolda her geçen gün biraz daha çökmeler meydana geldiğini de dile getiren Mahalle Sakinleri, ilgili tüm yetkilileri en yakın zamanda 3012 sokağa beklediklerini, bu manzarayı mutlaka görmeleri gerektiğini kaydettiler.  

selcukajans

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.