Kadınlar 9 Nisanda Sahnede

Kültür 03.04.2018 - 15:23, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 7572+ kez okundu.
 

Kadınlar 9 Nisanda Sahnede

Oyun 9 Nisan Saat: 20:00’ da Efes Tiyatro Salonunda izleyenlerin beğenisine tekrar Sunuluyor.
8 mart Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında yaptığı etkinliklerde farkındalık yaratan ve herkesim tarafından kucaklanan SEGEMDER, kendi bünyesinde oluşturduğu sahnedekiler tiyatro grubu 8 Mart’ta sergilediği oyunla halen izleyenlerin dillerinden düşmüyor.Beğeniyle izlenilen ve izleyemeyenlerin oyun tekrar sahnelense de izleme olanağımız olsa diye temennide bulunduğu oyun tekrar sahneye geliyor.Tiyatro haftası nedeniyle bir araya gelip Tiyatro haftasını kutlayan Segemder sahnedekiler tiyatro grubu oyunu izleyenlerine tekrar sunacak. Segemder Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in sosyal medyadan müjdelediği haber Tiyatro severler tarafından memnuniyetle karşılandı. Sengel yaptığı açıklamada “ Kadınlar hayatın her alanındalar…Anlatılamaynları anlatırlar…Anlamak istemeyenlere de anlatırlar…Kadınlar sahneye çok yakışırlar…!( 2. Kez oynamayı düşünmüyorduk ama sahneye yakışan kadınları göstermek gerek; en kısa zamanda izleyemeyenlere izleteceğiz..)”dedi.                             
Oyun 9 Nisan Saat: 20:00’ da Efes Tiyatro Salonunda izleyenlerin beğenisine tekrar Sunuluyor.


8 mart Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında yaptığı etkinliklerde farkındalık yaratan ve herkesim tarafından kucaklanan SEGEMDER, kendi bünyesinde oluşturduğu sahnedekiler tiyatro grubu 8 Mart’ta sergilediği oyunla halen izleyenlerin dillerinden düşmüyor.Beğeniyle izlenilen ve izleyemeyenlerin oyun tekrar sahnelense de izleme olanağımız olsa diye temennide bulunduğu oyun tekrar sahneye geliyor.Tiyatro haftası nedeniyle bir araya gelip Tiyatro haftasını kutlayan Segemder sahnedekiler tiyatro grubu oyunu izleyenlerine tekrar sunacak.

Segemder Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in sosyal medyadan müjdelediği haber Tiyatro severler tarafından memnuniyetle karşılandı. Sengel yaptığı açıklamada “ Kadınlar hayatın her alanındalar…Anlatılamaynları anlatırlar…Anlamak istemeyenlere de anlatırlar…Kadınlar sahneye çok yakışırlar…!( 2. Kez oynamayı düşünmüyorduk ama sahneye yakışan kadınları göstermek gerek; en kısa zamanda izleyemeyenlere izleteceğiz..)”dedi.

                            
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.