EĞİTİMSEN İLÇE TEMSİLCİLERİ SELÇUK'TA TOPLANDI!

Eğitim 09.04.2018 - 09:13, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8371+ kez okundu.
 

EĞİTİMSEN İLÇE TEMSİLCİLERİ SELÇUK'TA TOPLANDI!

EĞİTİMSEN İLÇE TEMSİLCİLERİ SELÇUK'TA TOPLANDI!
Eğitim Sen İzmir 1 Nolu şubeye bağlı bazı ilçe temsilcileri ile şube yürütme kurulu üyeleri Selçuk'ta toplandı.Eğitimsen Selçuk Temsilciliğinin ev sahipliğinde  pazar günü gerçekleşen toplantıya şube yürütme kurulu üyelerinin yanı sıra Torbalı,Bayındır, Ödemiş ve Selçuk ilçe temsilcilik yönetimleri katıldı. Eğitimsen Selçuk baştemsilcisi Güngör Uslu yaptığı açıklamada; aylık periyotlar halinde yaptığımız ilçe temsilciler toplantısını her ay bir ilçede gerçekleştiriyoruz. İlçelerde yaşanan sorunlar ve ortak mücadele yöntemlerini tartışıp genel merkeze görüş ve önerilerimizi taşıyoruz. Bu ay toplantımızı Selçuk'ta gerçekleştirdik.Büyükşehir Belediyesi Selçuk Kültür Merkezi salonunda yapılan toplantımız için Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ederiz dedi. Toplantıda konuşan  1 nolu şube başkanı Necip Vardal sendikal ve siyasal süreç hakkında bilgilendirme yaptı. Önümüzdeki döneme ait eylem planını açıkladı ve 1 Mayıs Mitingi için hazırlıkların devam ettiğini belirtti. Öğretmenlere yönelik 4 yılda bir yapılacak olan sınav ve yıllık performans değerlendirme yönetmeliğine karşı etkin mücadele verdiklerini, imza kampanyası, basın açıklamaları, kokart takma eylem ve etkinlikleriyle bu yönetmeliğe karşı mücadele edeceklerini ve meslek onuruna sahip çıkacaklarını belirtti. Toplantıda söz alan ilçe temsilcileri tarafından ilçelerindeki sorunlar ve sendikal faaliyetleri hakkında kurula bilgilendirme yapıldı. Toplantı sonunda hatıra fotoğrafı da çektiren kurul üyeleri işimize, geleceğimize ve mesleğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz ve biz kazanacağız dedi.  
EĞİTİMSEN İLÇE TEMSİLCİLERİ SELÇUK'TA TOPLANDI!

Eğitim Sen İzmir 1 Nolu şubeye bağlı bazı ilçe temsilcileri ile şube yürütme kurulu üyeleri Selçuk'ta toplandı.Eğitimsen Selçuk Temsilciliğinin ev sahipliğinde  pazar günü gerçekleşen toplantıya şube yürütme kurulu üyelerinin yanı sıra Torbalı,Bayındır, Ödemiş ve Selçuk ilçe temsilcilik yönetimleri katıldı. Eğitimsen Selçuk baştemsilcisi Güngör Uslu yaptığı açıklamada; aylık periyotlar halinde yaptığımız ilçe temsilciler toplantısını her ay bir ilçede gerçekleştiriyoruz. İlçelerde yaşanan sorunlar ve ortak mücadele yöntemlerini tartışıp genel merkeze görüş ve önerilerimizi taşıyoruz. Bu ay toplantımızı Selçuk'ta gerçekleştirdik.Büyükşehir Belediyesi Selçuk Kültür Merkezi salonunda yapılan toplantımız için Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ederiz dedi.

Toplantıda konuşan  1 nolu şube başkanı Necip Vardal sendikal ve siyasal süreç hakkında bilgilendirme yaptı. Önümüzdeki döneme ait eylem planını açıkladı ve 1 Mayıs Mitingi için hazırlıkların devam ettiğini belirtti. Öğretmenlere yönelik 4 yılda bir yapılacak olan sınav ve yıllık performans değerlendirme yönetmeliğine karşı etkin mücadele verdiklerini, imza kampanyası, basın açıklamaları, kokart takma eylem ve etkinlikleriyle bu yönetmeliğe karşı mücadele edeceklerini ve meslek onuruna sahip çıkacaklarını belirtti.

Toplantıda söz alan ilçe temsilcileri tarafından ilçelerindeki sorunlar ve sendikal faaliyetleri hakkında kurula bilgilendirme yapıldı. Toplantı sonunda hatıra fotoğrafı da çektiren kurul üyeleri işimize, geleceğimize ve mesleğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz ve biz kazanacağız dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.