Segemder Engelli Çocukların Bayramını Kutladı

Güncel 21.04.2018 - 17:24, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 9489+ kez okundu.
 

Segemder Engelli Çocukların Bayramını Kutladı

Segemder Engelli Çocukların Bayramını Kutladı
Segemder 23 Nisam Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla Selçuk Goncagül Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli çocuklara  ve etkinliğe dahil olan tüm çocuklara  unutulmaz bir gün yaşattı. Çocuklar için hazırlanan etkinlikte sihirbaz gösterisi büyük ilgi ile izlendi; daha sonra çocuklar oyunlar oynayarak şarkılar söylediler ve hepbirlikte dans ettiler.           Ulusal egemenlik haftasında yapılan etkinlik ile ilgili açıklama yapan Segemder  yetkilileri: " Kurtuluş ve bağımsızlığımızın ilanıyla birlikte 23 Nisan 1920 de açılan TBBMM nin açılışı egemenliğin ulusa geçtiği gündür ve Mustafa Kemal Atatürk bu günü milletin belleğine kazımak için ve sonsuza kadar yaşatmak için bu günü çocuklara, yeni nesillere emanet etmiştir. Ve en başta bu uğurda bu mücadele için şehit olanların çocuklarına. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk çocuklara güvenen bir lider olarak onların egemenliğe sahip çıkmasını istemiştir. Çünkü çocuklar özgürdür ve engel tanımazlar. Engellemelere boyun eğmezler. Bu anlamda bizler milletin temsilinin elinden alınmasına karşı," Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir " sözünü esas alarak, bu yılda daha önceki yıllarda yaptığımız gibi; 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde"çocuklar engel tanımaz" başlığı altında Segemder üyeleri olarak hayatlarındaki engellere rağmen direnen çocuklarımızla 23 Nisan coşkusunu yaşamak istedik ve Goncagül rehabilitasyon ve özel eğitim merkezimizin kurucusu sayın Mustafa Ok, değerli öğretmenleri ve öğrencileriyle birlikte ve bizi yalnız bırakmayan tüm diğer çocuklarımızla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram'ını kutladık. Çünkü çocuklar engel tanımaz ve tüm çocuklar ayrımsız özgürlüğün simgeleridir. Bu anlamda Ulu Önder'imiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anarak; tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarız. " denildi.
Segemder Engelli Çocukların Bayramını Kutladı
Segemder 23 Nisam Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla Selçuk Goncagül Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli çocuklara  ve etkinliğe dahil olan tüm çocuklara  unutulmaz bir gün yaşattı. Çocuklar için hazırlanan etkinlikte sihirbaz gösterisi büyük ilgi ile izlendi; daha sonra çocuklar oyunlar oynayarak şarkılar söylediler ve hepbirlikte dans ettiler.

          Ulusal egemenlik haftasında yapılan etkinlik ile ilgili açıklama yapan Segemder  yetkilileri: " Kurtuluş ve bağımsızlığımızın ilanıyla birlikte 23 Nisan 1920 de açılan TBBMM nin açılışı egemenliğin ulusa geçtiği gündür ve Mustafa Kemal Atatürk bu günü milletin belleğine kazımak için ve sonsuza kadar yaşatmak için bu günü çocuklara, yeni nesillere emanet etmiştir. Ve en başta bu uğurda bu mücadele için şehit olanların çocuklarına. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk çocuklara güvenen bir lider olarak onların egemenliğe sahip çıkmasını istemiştir. Çünkü çocuklar özgürdür ve engel tanımazlar. Engellemelere boyun eğmezler. Bu anlamda bizler milletin temsilinin elinden alınmasına karşı," Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir " sözünü esas alarak, bu yılda daha önceki yıllarda yaptığımız gibi; 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde"çocuklar engel tanımaz" başlığı altında Segemder üyeleri olarak hayatlarındaki engellere rağmen direnen çocuklarımızla 23 Nisan coşkusunu yaşamak istedik ve Goncagül rehabilitasyon ve özel eğitim merkezimizin kurucusu sayın Mustafa Ok, değerli öğretmenleri ve öğrencileriyle birlikte ve bizi yalnız bırakmayan tüm diğer çocuklarımızla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram'ını kutladık. Çünkü çocuklar engel tanımaz ve tüm çocuklar ayrımsız özgürlüğün simgeleridir. Bu anlamda Ulu Önder'imiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anarak; tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarız. " denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.