CHP Adayları Av.Nilay Kökkılınç Ve Şener Akdemir Selçuk'ta Vatandaşlarla Buluştu.

Siyaset 03.06.2018 - 10:05, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 7926+ kez okundu.
 

CHP Adayları Av.Nilay Kökkılınç Ve Şener Akdemir Selçuk'ta Vatandaşlarla Buluştu.

CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Av. Nilay Kökkılınç ve Şener Akdemir Menderes,Buca ve Selçuk’ta esnafa ve vatandaşa yönelik ziyaetlerde bulundular. Selçuk Ziyaretlerinde CHP Selçuk İlçe Örgütü Vekillere eşlik ederek seçim çalışması gerçekleştirdi.
 CHP İzmir 1.Bölge milletvekili adayı Av. Nilay Kökkılınç ve Şener Akdemir seçim bölgeleri içinde yer alan Menderes, Buca ve Selçuk’ta pazaryerlerinde ve çarşılarda yaptıklerı seçim çalışmasında esnafla ve vatandaşla buluştu. Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve  Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’ye oy istedi. Av.Nilay Kökkılınç , esnaf ve vatandaşla yaptığı sohbette ,Cumhuriyet Halk Partisi’nin Esnaf Bakanlığı kuracağını, esnaf ve sanatkarların sorunlarının çözüleceğini,Suriyelilerin haksız rekabetinin önleneceğini, esnafın kira stopajının kaldırılacağını, sıfır faizli kredi kullandırılacağını, uzun vadeli , düşük faizli kredilerle kendi dükkanına sahip olma imkanı yaratılacağını belirterek, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında esnafın refah içinde huzurla çalışacağını ifade etti.  Yine Cumhurbaşkanı adayları olan Muharrem İnce’nin partiler üstü çalışacağını söyleyerek, cumhurbaşkanının tarafsız ve ayrımsız  tüm milletine hizmet edeceğini, millet ittifakının ülkeye barış ve huzur getireceğini ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri olan  cumhuriyete sahip çıkılacağını da sözlerine ekledi.         Av.Nilay Kökkılınçla Birlikte Selçuk Pazarını Gezen pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden CHP İzmirin Genç Vekil adaylarından Şener Akdemirde:" Vatandaşın bozulan ekonomiyle birlikte geçim sıkıntısını artık iliklerine kadar hissettiğini belirterek. Esnaflarla konuşuyoruz üreticilerin ve satış yapan kendilerinin en az karla günü bitirdiklerine yıllardır bu işlerde aracı olan ve karı adaletsiz bir şekilde misliyle götürenlere  neden dur denilmediğine anlayabilmiş değiliz diyorlar.        “Muharrem İnce vaat vermiyor, taahhüt ediyor” Muharrem İnce’nin söylemlerimde halkın taleplerini dile getirdiğini belirten Akdemir, “ Örneğin;  Alevilerin sorunlarına değinmesi,Kürt sorununa değinmesi, işsizlikle ilgili birçok vurgu yapması, gelecek nesillerin umutsuzluk içerisine olduğu tespit ederek onlara bir öğretmen gibi ışık olmaya çalışması… ‘Mum dibine ışık verir’ Muharrem İnce’de geleceği aydınlatmak için bir yola çıktı. Önemli mesajlar ve taahhütler veriyor. Ben konuşmasında bahsettiklerine vaat demiyorum, taahhüt diyorum” diye konuştu. Pazar ve vatandaş ziyaretlerinin ardından CHP 1. Bölge adayları Av.Nilay Kökkılınç Ve Şener Akdemir Selçuktan Ayrıldılar.                   
CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Av. Nilay Kökkılınç ve Şener Akdemir Menderes,Buca ve Selçuk’ta esnafa ve vatandaşa yönelik ziyaetlerde bulundular. Selçuk Ziyaretlerinde CHP Selçuk İlçe Örgütü Vekillere eşlik ederek seçim çalışması gerçekleştirdi.
 CHP İzmir 1.Bölge milletvekili adayı Av. Nilay Kökkılınç ve Şener Akdemir seçim bölgeleri içinde yer alan Menderes, Buca ve Selçuk’ta pazaryerlerinde ve çarşılarda yaptıklerı seçim çalışmasında esnafla ve vatandaşla buluştu. Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve  Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’ye oy istedi.

Av.Nilay Kökkılınç , esnaf ve vatandaşla yaptığı sohbette ,Cumhuriyet Halk Partisi’nin Esnaf Bakanlığı kuracağını, esnaf ve sanatkarların sorunlarının çözüleceğini,Suriyelilerin haksız rekabetinin önleneceğini, esnafın kira stopajının kaldırılacağını, sıfır faizli kredi kullandırılacağını, uzun vadeli , düşük faizli kredilerle kendi dükkanına sahip olma imkanı yaratılacağını belirterek, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında esnafın refah içinde huzurla çalışacağını ifade etti.  Yine Cumhurbaşkanı adayları olan Muharrem İnce’nin partiler üstü çalışacağını söyleyerek, cumhurbaşkanının tarafsız ve ayrımsız  tüm milletine hizmet edeceğini, millet ittifakının ülkeye barış ve huzur getireceğini ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri olan  cumhuriyete sahip çıkılacağını da sözlerine ekledi.

       

Av.Nilay Kökkılınçla Birlikte Selçuk Pazarını Gezen pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden CHP İzmirin Genç Vekil adaylarından Şener Akdemirde:" Vatandaşın bozulan ekonomiyle birlikte geçim sıkıntısını artık iliklerine kadar hissettiğini belirterek. Esnaflarla konuşuyoruz üreticilerin ve satış yapan kendilerinin en az karla günü bitirdiklerine yıllardır bu işlerde aracı olan ve karı adaletsiz bir şekilde misliyle götürenlere  neden dur denilmediğine anlayabilmiş değiliz diyorlar.

      

“Muharrem İnce vaat vermiyor, taahhüt ediyor”

Muharrem İnce’nin söylemlerimde halkın taleplerini dile getirdiğini belirten Akdemir, “ Örneğin;  Alevilerin sorunlarına değinmesi,Kürt sorununa değinmesi, işsizlikle ilgili birçok vurgu yapması, gelecek nesillerin umutsuzluk içerisine olduğu tespit ederek onlara bir öğretmen gibi ışık olmaya çalışması… ‘Mum dibine ışık verir’ Muharrem İnce’de geleceği aydınlatmak için bir yola çıktı. Önemli mesajlar ve taahhütler veriyor. Ben konuşmasında bahsettiklerine vaat demiyorum, taahhüt diyorum” diye konuştu.

Pazar ve vatandaş ziyaretlerinin ardından CHP 1. Bölge adayları Av.Nilay Kökkılınç Ve Şener Akdemir Selçuktan Ayrıldılar.

      
     
     
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.