CHP Meclis Üyelerine Önemli Görev

Siyaset 08.06.2018 - 22:03, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8652+ kez okundu.
 

CHP Meclis Üyelerine Önemli Görev

CHP Meclis Üyelerine Önemli Görev
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala seçim faaliyetlerini hızlandıran Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, Büyükşehir Meclisinde görev yapan meclis üyelerini İl Seçim Merkezi ile birlikte görevlendirdi. 1. Bölge ve 2. Bölge olmak üzere toplam 28 milletvekilinin ve Cumhurbaşkanının seçileceği 24 Haziran seçimleri, tüm ülke için tarihi bir önem taşıyor. İzmir’de geçen seçimlerde 2. Bölgeden 7, birince bölgeden 6 millet vekili çıkartan Cumhuriyet Halk Partisi, bu yıl daha fazla millet vekili kazanabilmek ve Sn. Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak için çalışmalarına her kesimden katkıyla devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinden de faydalanmak isteyen Chp İzmir İl Başkanlığı, hem ilçemizde hem de büyükşehirde meclis üyeliği yapan Veli Keskin ve Filiz Ceritoğlu Sengel’i  Selçuk-Torbalı grubuna ve ayrıca Tire-Ödemiş-Kiraz ve Beydağ’dan oluşan seçim bölgesinde çalışmak üzere yetkilendirdi. Chp İzmir Seçim Koordinasyon Merkezi’nin ilçelerde seçmene daha yakın olabilmek ve seçmeni bilgilendirmek amacıyla yaptığı bu projede görev alacak Veli Keskin ve Filiz Ceritoğlu Sengel seçim çalışmaları boyunca köy köy, mahalle mahalle gezerek görevlendirdirildikleri bölgelerdeki meclis üyeleri ve ilçe örgütleriyle birlikte belli bir program dahilinde, görevlendirildikleri bölgede Chp İzmir İl Başkanlığı adına Muharrem İnce Ve Cumhuriyet Halk Partisi için seçim çalışmalarını sürdürecekler.                    
CHP Meclis Üyelerine Önemli Görev
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala seçim faaliyetlerini hızlandıran Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, Büyükşehir Meclisinde görev yapan meclis üyelerini İl Seçim Merkezi ile birlikte görevlendirdi.

1. Bölge ve 2. Bölge olmak üzere toplam 28 milletvekilinin ve Cumhurbaşkanının seçileceği 24 Haziran seçimleri, tüm ülke için tarihi bir önem taşıyor. İzmir’de geçen seçimlerde 2. Bölgeden 7, birince bölgeden 6 millet vekili çıkartan Cumhuriyet Halk Partisi, bu yıl daha fazla millet vekili kazanabilmek ve Sn. Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak için çalışmalarına her kesimden katkıyla devam ediyor.
Bu kapsamda, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinden de faydalanmak isteyen Chp İzmir İl Başkanlığı, hem ilçemizde hem de büyükşehirde meclis üyeliği yapan Veli Keskin ve Filiz Ceritoğlu Sengel’i  Selçuk-Torbalı grubuna ve ayrıca Tire-Ödemiş-Kiraz ve Beydağ’dan oluşan seçim bölgesinde çalışmak üzere yetkilendirdi.

Chp İzmir Seçim Koordinasyon Merkezi’nin ilçelerde seçmene daha yakın olabilmek ve seçmeni bilgilendirmek amacıyla yaptığı bu projede görev alacak Veli Keskin ve Filiz Ceritoğlu Sengel seçim çalışmaları boyunca köy köy, mahalle mahalle gezerek görevlendirdirildikleri bölgelerdeki meclis üyeleri ve ilçe örgütleriyle birlikte belli bir program dahilinde, görevlendirildikleri bölgede Chp İzmir İl Başkanlığı adına Muharrem İnce Ve Cumhuriyet Halk Partisi için seçim çalışmalarını sürdürecekler.

                
  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.