İyi Parti Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür Teşekkür Mesajı yayınladı

Siyaset 27.06.2018 - 15:47, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8379+ kez okundu.
 

İyi Parti Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür Teşekkür Mesajı yayınladı

İyi Parti Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür Teşekkür Mesajı yayınladı
Sevgili Selçuklular acısıyla tatlısıyla,iyisiyle kötüsüyle bir seçimi geride bıraktık.Her seçimin yalnız 1 galibi olur halkın iradesi böyle tecelli etmiştir,halka saygı duyup seçimin galibini tebrik ederim. Levent görür olarak öncelikle yöneticilerime,iyi partiye destek veren halkımıza ve Selçukta sorunsuz bir seçim atmosferi yaşatan hemşehrilerimize teşekkür ederim.   sadece 6 aylık bir parti olan IYI parti yöneticileri ve gönüllüleri kendinizi asla küçümsemeyin sizler destan yazdınız 500 oy alamaz diye iddaya giren müptezelleri 7 katını alarak yerin dibine gömdünüz %13.68 oy oranıyla bölgenizin 1.  oldunuz ve çok enterasandırki  sizler Selçukta oluşan bu duruma rağmen kendinizi başarısız sayıp çoçuklarınızla beraber ağladınız....bu onurlu ve şerefli duruşunuz herkese  örnek olur İnşallah  hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum.   Ben bu saatten sonra Selçuk siyasetinde olurmuyum olmazmıyım bilemem bunu yol arkadaşlarımla değerlendireceğim ,olsamda olmasamda sizlerle olan birlikteliğim İnşallah ahirette  sürer.. Bir kardeşiniz olarak sizlere tavsiyem ne olursa olsun doğru bildiklerinizden asla şaşmayın,kendi doğrularını yaşamayanlar başkalarının kölesi olurlar..çoçuklarınıza bırakabileceğiniz en büyük miras dürüstlük onur ve şereftir ..Dürüst,onurlu ve şerefli duruşunuzdan dolayı hepinizi tekrar kutluyorum. 24 haziran seçimlerinde alınan bu sonuç neticesinde ,,,büyüklerime bölgenin 1. olacağımıza daha önceden söz vermiştim bu sözüm gerçekleşmesine rağmen şahsım adına ben başarısızım. Başta MERAL ABLA olmak üzere MÜSAVAT başkanımdan İL başkanımdan özelliklede vekil olarak Ankaraya gönderemediğimiz YILDIRIM abimden özür diliyorum.   İYİ PARTİ GÖNÜLLÜLERİ GÜNÜNÜ KURTARMAK İÇİN GELECEĞİNİ İPOTEK ETMEYEN İNSANLAR BEN SİZE VARSA HAKKIMI HELAL ETTİM SİZDE HAKKINIZI HELAL EDİN ..HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN..                                                      LEVENT GÖRÜR
İyi Parti Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür Teşekkür Mesajı yayınladı
Sevgili Selçuklular acısıyla tatlısıyla,iyisiyle kötüsüyle bir seçimi geride bıraktık.Her seçimin yalnız 1 galibi olur halkın iradesi böyle tecelli etmiştir,halka saygı duyup seçimin galibini tebrik ederim.
Levent görür olarak öncelikle yöneticilerime,iyi partiye destek veren halkımıza ve Selçukta sorunsuz bir seçim atmosferi yaşatan hemşehrilerimize teşekkür ederim.
 
sadece 6 aylık bir parti olan IYI parti yöneticileri ve gönüllüleri kendinizi asla küçümsemeyin sizler destan yazdınız 500 oy alamaz diye iddaya giren müptezelleri 7 katını alarak yerin dibine gömdünüz %13.68 oy oranıyla bölgenizin 1.  oldunuz ve çok enterasandırki  sizler Selçukta oluşan bu duruma rağmen kendinizi başarısız sayıp çoçuklarınızla beraber ağladınız....bu onurlu ve şerefli duruşunuz herkese  örnek olur İnşallah  hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum.
 
Ben bu saatten sonra Selçuk siyasetinde olurmuyum olmazmıyım bilemem bunu yol arkadaşlarımla değerlendireceğim ,olsamda olmasamda sizlerle olan birlikteliğim İnşallah ahirette  sürer..
Bir kardeşiniz olarak sizlere tavsiyem ne olursa olsun doğru bildiklerinizden asla şaşmayın,kendi doğrularını yaşamayanlar başkalarının kölesi olurlar..çoçuklarınıza bırakabileceğiniz en büyük miras dürüstlük onur ve şereftir ..Dürüst,onurlu ve şerefli duruşunuzdan dolayı hepinizi tekrar kutluyorum.
24 haziran seçimlerinde alınan bu sonuç neticesinde ,,,büyüklerime bölgenin 1. olacağımıza daha önceden söz vermiştim bu sözüm gerçekleşmesine rağmen şahsım adına ben başarısızım.
Başta MERAL ABLA olmak üzere MÜSAVAT başkanımdan İL başkanımdan özelliklede vekil olarak Ankaraya gönderemediğimiz YILDIRIM abimden özür diliyorum.
 
İYİ PARTİ GÖNÜLLÜLERİ GÜNÜNÜ KURTARMAK İÇİN GELECEĞİNİ İPOTEK ETMEYEN İNSANLAR BEN SİZE VARSA HAKKIMI HELAL ETTİM SİZDE HAKKINIZI HELAL EDİN ..HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN..
                                                     LEVENT GÖRÜR
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.