HEM TARİH HEM ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Yerel 17.09.2018 - 11:21, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 9229+ kez okundu.
 

HEM TARİH HEM ÇEVRE TEMİZLİĞİ

15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte “Çocuklarımızla Okuyoruz grubu” kent merkezinden Artemis Tapınağı’na kadar olan rotayı temizlediler.
  15 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle “Çocuklarımızla Okuyoruz Grubu” ellerinde çöp poşetleri ve eldivenler ile farkındalık yaratmak için çöp topladılar. Kent merkezinden tarihi Apasas güzargahının çevresini temizlerken aynı zamanda Tarihçi Tolga Mert eşliğinde kent tarihini dinlediler. Yediden Yetmişe birçok Selçuklu’nun katıldığı etkinlikte çevreyi gezen turistler, çöp toplayan ekibi bol bol fotoğraf çekerek övgüler yağdırdı. “Asıl amaçlarının çöp toplamak değil, hiç çöp atmamaya dikkat çekmek ve evimiz gibi çevremizi de temiz tutmak ” olduğunu dile getiren grup üyeleri bundan sonra bu tip etkinlikleri sık sık yapacaklarını ve çocukları bilinçlendireceklerini dile getirdiler.
15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte “Çocuklarımızla Okuyoruz grubu” kent merkezinden Artemis Tapınağı’na kadar olan rotayı temizlediler.

 

15 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle “Çocuklarımızla Okuyoruz Grubu” ellerinde çöp poşetleri ve eldivenler ile farkındalık yaratmak için çöp topladılar. Kent merkezinden tarihi Apasas güzargahının çevresini temizlerken aynı zamanda Tarihçi Tolga Mert eşliğinde kent tarihini dinlediler. Yediden Yetmişe birçok Selçuklu’nun katıldığı etkinlikte çevreyi gezen turistler, çöp toplayan ekibi bol bol fotoğraf çekerek övgüler yağdırdı.

“Asıl amaçlarının çöp toplamak değil, hiç çöp atmamaya dikkat çekmek ve evimiz gibi çevremizi de temiz tutmak ” olduğunu dile getiren grup üyeleri bundan sonra bu tip etkinlikleri sık sık yapacaklarını ve çocukları bilinçlendireceklerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.