Hasan Uysal: " Selçuk İçin Projelerimiz Hazır"

Siyaset 24.10.2018 - 10:34, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3124+ kez okundu.
 

Hasan Uysal: " Selçuk İçin Projelerimiz Hazır"

" Projelerimiz Hazır"
UYSAL: " Yaptığımız proje ve çalışmalarla Selçuk ilçemizi yönetmeye hazırız." Geçtiğimiz günlerde CHP Selçuk Örgütünde Selçuk Belediye Başkanlığı için partisinden aday adayı olan eski ilçe başkanı Hasan UYSAL, sosyal paylaşım sayfasından 2014 de yapılan yerel seçimlerin neden kaybettiklerini araştırdıklarını açıkladı.  Bu amaçla Selçuk'ta yaklaşık 1500 seçmenin katılım gösterdiği bir de anket düzenlediklerini belirten UYSAL, ilçe halkının özellikle tarım ve turizmle uğraştığına vurgu yaparak, yaptıkları anketin ve anket sonrası yaptıkları projenin özetini  yayınladığı görselle açıkladı. Uysal, Önümüzdeki günlerde yaptıkları projeleri kısım kısım Selçuk'lu hemşehrileriyle paylaşacaklarınıda belitti.
" Projelerimiz Hazır"

UYSAL: " Yaptığımız proje ve çalışmalarla Selçuk ilçemizi yönetmeye hazırız."

Geçtiğimiz günlerde CHP Selçuk Örgütünde Selçuk Belediye Başkanlığı için partisinden aday adayı olan eski ilçe başkanı Hasan UYSAL, sosyal paylaşım sayfasından 2014 de yapılan yerel seçimlerin neden kaybettiklerini araştırdıklarını açıkladı. 

Bu amaçla Selçuk'ta yaklaşık 1500 seçmenin katılım gösterdiği bir de anket düzenlediklerini belirten UYSAL, ilçe halkının özellikle tarım ve turizmle uğraştığına vurgu yaparak, yaptıkları anketin ve anket sonrası yaptıkları projenin özetini  yayınladığı görselle açıkladı. Uysal, Önümüzdeki günlerde yaptıkları projeleri kısım kısım Selçuk'lu hemşehrileriyle paylaşacaklarınıda belitti.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.