İzmir'de ucuz ekmek, ucuz et, ucuz süt, ucuz gıda dönemi başlıyor

Yerel 10.05.2019 - 12:15, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 9346+ kez okundu.
 

İzmir'de ucuz ekmek, ucuz et, ucuz süt, ucuz gıda dönemi başlıyor

İzmir'de ucuz ekmek, ucuz et, ucuz süt, ucuz gıda dönemi başlıyor
Millet İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP’li Tunç Soyer basın mensupları ile buluştu.  Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Soyer, göreve gelir gelmez yapacağı ilk sorunlar olarak ulaşım, trafik ve sosyal politikalar olduğunu belirtti. Sosyal politikalar çerçevesinde halk süt, halk gıda, halk ekmek hatta halk balık uygulamalarını başlatacaklarını ifade eden Soyer, "Üreticilerden aldığımız sağlıklı ürünleri tüketiciye ulaştıracağız. Toplu ulaşımda uygulayacağımız sosyal politikalar var. Ama alt yapı katı atık bertaraf acil müdahale edeceğimiz sorunlardır. 90 dakika devam edecek. Sabah 6.00-7.00- 19.00-20.00 arası ücretsiz planladık. İzbedelle taşımak mümkün karşılığında çocuklarımızı taşımak istiyoruz” dedi. 
İzmir'de ucuz ekmek, ucuz et, ucuz süt, ucuz gıda dönemi başlıyor

Millet İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP’li Tunç Soyer basın mensupları ile buluştu. 

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Soyer, göreve gelir gelmez yapacağı ilk sorunlar olarak ulaşım, trafik ve sosyal politikalar olduğunu belirtti. Sosyal politikalar çerçevesinde halk süt, halk gıda, halk ekmek hatta halk balık uygulamalarını başlatacaklarını ifade eden Soyer, "Üreticilerden aldığımız sağlıklı ürünleri tüketiciye ulaştıracağız. Toplu ulaşımda uygulayacağımız sosyal politikalar var. Ama alt yapı katı atık bertaraf acil müdahale edeceğimiz sorunlardır. 90 dakika devam edecek. Sabah 6.00-7.00- 19.00-20.00 arası ücretsiz planladık. İzbedelle taşımak mümkün karşılığında çocuklarımızı taşımak istiyoruz” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.