Başkan Sengel: Efes Selçuk’un kıymetlerine sahip çıkacağız

Güncel 21.12.2023 - 13:50, Güncelleme: 25.12.2023 - 09:00 3553+ kez okundu.
 

Başkan Sengel: Efes Selçuk’un kıymetlerine sahip çıkacağız

Başkan Sengel: Efes Selçuk’un kıymetlerine sahip çıkacağız
  Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Ankara’ya çıkarma yaptı. CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Özgür Özel ve Hikmet Çetin ile bir araya geldi.  Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Özgür Özel ve Hikmet Çetin ile bir araya geldi. Yerel seçimlerde yeniden ilçe için adaylığını koyan Efes Selçuk Belediye Başkanı Sengel görev süresi içinde yaptıklarını ve yeni dönem için projelerini Genel Başkan Özel’e aktardı. Başkan Sengel, gelecek dönem için Genel Başkan Özel’e ilçenin değerlerine sahip çıkma sözü verdi. Görüşmelerin ilçe için olumlu sonuçlandığını belirten Sengel, Ankara’dan Efes Selçuklu hemşerilerine selam gönderdi. 
Başkan Sengel: Efes Selçuk’un kıymetlerine sahip çıkacağız

 

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Ankara’ya çıkarma yaptı. CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Özgür Özel ve Hikmet Çetin ile bir araya geldi. 

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Özgür Özel ve Hikmet Çetin ile bir araya geldi. Yerel seçimlerde yeniden ilçe için adaylığını koyan Efes Selçuk Belediye Başkanı Sengel görev süresi içinde yaptıklarını ve yeni dönem için projelerini Genel Başkan Özel’e aktardı. Başkan Sengel, gelecek dönem için Genel Başkan Özel’e ilçenin değerlerine sahip çıkma sözü verdi. Görüşmelerin ilçe için olumlu sonuçlandığını belirten Sengel, Ankara’dan Efes Selçuklu hemşerilerine selam gönderdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.