Selçuk Efess küçük oteller derneğinden Çağrı.

Esnaf 19.07.2018 - 17:42, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8733+ kez okundu.
 

Selçuk Efess küçük oteller derneğinden Çağrı.

Selcuk Efes küçük oteller derneğinden yönlendirme tabelalarını düzenleme çağrısı.
Selçuk küçük oteller derneği Başkani Ali Serkan Atlan Selçuk genelinde ve özellikle Sirince'de tabela kirliliği yaşandığını ve bu konuda acil duzenleme yapilmasi için Selçuk Belediye baskani Zeynel Bakıcı ile istişare yaptıklarını ve tabelaların standartlara bağlanmak sureti ile öncelikle İsabey mahallesi st. jean bölgesi olarak  tanımlanan bölgede maliyetini derneğmizin karsilayacaği bir örnek çalışmaya karar verdiklerini.Bu örnek çalışma sonrasında belediyenin tüm ilçede ve özellikle Şirince 'de bu standartlara uygun düzenlemeleri yapmasi gerektiğini belirtti"   Ayrica Derneğimiz kücük otellerin sorunları kadar Selçuk'un destinasyon olarak turizmin sürdürülebilir başarısı için müşterilerimize yansiyabilecek konularda gerekli kurum ve kuruluşlar ile işbirliği halinde sorunların üzerine gideceklerini ve çözüm odaklı çalişmalara devam edeceklerini söyledi.
Selcuk Efes küçük oteller derneğinden yönlendirme tabelalarını düzenleme çağrısı.
Selçuk küçük oteller derneği Başkani Ali Serkan Atlan Selçuk genelinde ve özellikle Sirince'de tabela kirliliği yaşandığını ve bu konuda acil duzenleme yapilmasi için Selçuk Belediye baskani Zeynel Bakıcı ile istişare yaptıklarını ve tabelaların standartlara bağlanmak sureti ile öncelikle İsabey mahallesi st. jean bölgesi olarak  tanımlanan bölgede maliyetini derneğmizin karsilayacaği bir örnek çalışmaya karar verdiklerini.Bu örnek çalışma sonrasında belediyenin tüm ilçede ve özellikle Şirince 'de bu standartlara uygun düzenlemeleri yapmasi gerektiğini belirtti"
 
Ayrica Derneğimiz kücük otellerin sorunları kadar Selçuk'un destinasyon olarak turizmin sürdürülebilir başarısı için müşterilerimize yansiyabilecek konularda gerekli kurum ve kuruluşlar ile işbirliği halinde sorunların üzerine gideceklerini ve çözüm odaklı çalişmalara devam edeceklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.