SELÇUK RUMELİ GÖÇMENLERİ BALKANLARA GİDİYOR

Yerel 03.07.2017 - 17:53, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 7744+ kez okundu.
 

SELÇUK RUMELİ GÖÇMENLERİ BALKANLARA GİDİYOR

SELÇUK RUMELİ GÖÇMENLERİ BALKANLARA GİDİYOR
Selçuk (Ephesus) Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği bu yıl Apasas Travel ile Yunanistan ve Makedonya’yı içine alan 6 gece konaklamalı 8 gece-8 günlük bir kültür gezisi yapıyor. Kişi başı ücret 475 Euro. Gezi hakkında bilgi veren dernek başkanı Ali AKYÜZ “ Geçtiğimiz yıllarda balkanlara iki kültür gezisi düzenledik. Bu yıl da gelen talepler doğrultusunda Yunanistan ve Makedonya’yı içine alan gezi düzenledik. Ayrıca bugüne kadar gezilerimizi uçakla gerçekleştirdik. Fakat sizlerden gelen talepler doğrultusunda bu yıl gezimizi otobüs ile yapacağız. Özellikle başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evini ziyaret ederek gezimize başlayacağız. Ardından Yunanistan’ın Batı Trakya bölümünde Türklerin yoğun olarak yaşadığı bölgeleri ziyaret ederek Makedonya’ya yolculuğumuza devam edeceğiz. Gezimize katılan hemşerilerimizin kendilerinin yada atalarının doğdukları topraklara onları götürerek yaşanan hasretliklerirn bir nebze de olsa giderilmesine destek olacağız. Şimdiden gezimize katılacak tüm hemşerilerimizi derneğimize daha geniş bilgi almaya bekliyoruz. Bundan sonra da sizlerden gelecek talepler doğrultusunda derneğimizin yöneticileri olarak çalışmalarımızı gayretle sürdüreceğiz" dedi.
SELÇUK RUMELİ GÖÇMENLERİ BALKANLARA GİDİYOR

Selçuk (Ephesus) Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği bu yıl Apasas Travel ile Yunanistan ve Makedonya’yı içine alan 6 gece konaklamalı 8 gece-8 günlük bir kültür gezisi yapıyor. Kişi başı ücret 475 Euro.

Gezi hakkında bilgi veren dernek başkanı Ali AKYÜZ “ Geçtiğimiz yıllarda balkanlara iki kültür gezisi düzenledik. Bu yıl da gelen talepler doğrultusunda Yunanistan ve Makedonya’yı içine alan gezi düzenledik. Ayrıca bugüne kadar gezilerimizi uçakla gerçekleştirdik. Fakat sizlerden gelen talepler doğrultusunda bu yıl gezimizi otobüs ile yapacağız. Özellikle başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evini ziyaret ederek gezimize başlayacağız. Ardından Yunanistan’ın Batı Trakya bölümünde Türklerin yoğun olarak yaşadığı bölgeleri ziyaret ederek Makedonya’ya yolculuğumuza devam edeceğiz. Gezimize katılan hemşerilerimizin kendilerinin yada atalarının doğdukları topraklara onları götürerek yaşanan hasretliklerirn bir nebze de olsa giderilmesine destek olacağız. Şimdiden gezimize katılacak tüm hemşerilerimizi derneğimize daha geniş bilgi almaya bekliyoruz. Bundan sonra da sizlerden gelecek talepler doğrultusunda derneğimizin yöneticileri olarak çalışmalarımızı gayretle sürdüreceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.