SEPSİS HASTALIĞI İÇİN PEDALLADILAR

Spor 17.09.2018 - 11:19, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8574+ kez okundu.
 

SEPSİS HASTALIĞI İÇİN PEDALLADILAR

Selçuk’ta farkındalık yaratmak adına bir dizi etkinliklere imza atan Efes Bisiklet Topluluğu, bu kez Sepsis Hastalığı için pedal bastılar.
    Selçuk’ta farkındalık yaratmak adına bir dizi etkinliklere imza atan Efes Bisiklet Topluluğu, bu kez Sepsis Hastalığı için pedal bastılar. Grup üyeleri ile birlikte Selçuk ADD parkında buluşup, ilçe turu attıktan sora İstasyon meydanında Makarna dağıtan Efes Bisiklet Topluluğu, daha sonra Gökçealan Üzüm Festivaline pedal bastılar. Dünya Sepsis Günü kapsamında Türkiye Bisikletliler Derneği ve Türk Yoğun Bakım Derneği işbirliği ile Selçuk İstasyon Meydanında Makarna dağıtarak Farkındalık yaratan Efes Bisiklet Topluluğu, daha sonra Gökçealan Üzüm Festivaline katılmak için pedal bastılar. Festivaldeki stantları gezen Bisikletçiler, böylesine önemli bir günde kendilerine destek veren Selçuk Kaymakamlığı, Selçuk Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ettiler. Sepsis hastalığına dikkat çekmek amacıyla gerçekleşen bu etkinliğe ev sahibi yapmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Efes Bisiklet Topluluğu Kurucu Üyesi Onur Pınar, etkinliğe katılan Türkiye Bisikletliler Derneği ve Türk Yoğun Bakım Derneği üyeleri ile tüm bisiklet tutkunlarına teşekkür etti. SEPSİS HASTALIĞI NEDİR? Yaygın adı kan zehirlenmesi olan hastalık, enfeksiyona karşı vücudun verdiği cevabın organlara zarar vermesiyle ortaya çıkar. Bağışıklık sistemi olumsuz yönde çalışarak kişinin organlarına zarar verir.
Selçuk’ta farkındalık yaratmak adına bir dizi etkinliklere imza atan Efes Bisiklet Topluluğu, bu kez Sepsis Hastalığı için pedal bastılar.

 

 

Selçuk’ta farkındalık yaratmak adına bir dizi etkinliklere imza atan Efes Bisiklet Topluluğu, bu kez Sepsis Hastalığı için pedal bastılar. Grup üyeleri ile birlikte Selçuk ADD parkında buluşup, ilçe turu attıktan sora İstasyon meydanında Makarna dağıtan Efes Bisiklet Topluluğu, daha sonra Gökçealan Üzüm Festivaline pedal bastılar.

Dünya Sepsis Günü kapsamında Türkiye Bisikletliler Derneği ve Türk Yoğun Bakım Derneği işbirliği ile Selçuk İstasyon Meydanında Makarna dağıtarak Farkındalık yaratan Efes Bisiklet Topluluğu, daha sonra Gökçealan Üzüm Festivaline katılmak için pedal bastılar. Festivaldeki stantları gezen Bisikletçiler, böylesine önemli bir günde kendilerine destek veren Selçuk Kaymakamlığı, Selçuk Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Sepsis hastalığına dikkat çekmek amacıyla gerçekleşen bu etkinliğe ev sahibi yapmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Efes Bisiklet Topluluğu Kurucu Üyesi Onur Pınar, etkinliğe katılan Türkiye Bisikletliler Derneği ve Türk Yoğun Bakım Derneği üyeleri ile tüm bisiklet tutkunlarına teşekkür etti.

SEPSİS HASTALIĞI NEDİR?

Yaygın adı kan zehirlenmesi olan hastalık, enfeksiyona karşı vücudun verdiği cevabın organlara zarar vermesiyle ortaya çıkar. Bağışıklık sistemi olumsuz yönde çalışarak kişinin organlarına zarar verir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.