SÜMER BÜYÜKTOSUN FESTİVALLERİ ANLATACAK

Yerel 09.10.2018 - 10:45, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 4447+ kez okundu.
 

SÜMER BÜYÜKTOSUN FESTİVALLERİ ANLATACAK

SÜMER BÜYÜKTOSUN FESTİVALLERİ ANLATACAK
Selçuk’ta festivallerin mimarı olarak bilinen duayen Avukat Sümer Büyüktosun,  10 Ekim Çarşamba günü saat: 20.00’da Selçuk’un geçmişten günümüze  kültürel yaşamı anlatacak. Efes Festivalleri’nin kurucusu olarak bilinen Büyüktosun, geçmişteki festivallerin Selçuk’a neler getirdiklerini anılarıyla birlikte Selçuklular’la paylaşacak. Mehmet Durmuş moderatörlüğünde Kent Belleği’nde olacak olan bu “Kültür Yolculuğu”na tüm Selçuklular davetlidir.
SÜMER BÜYÜKTOSUN FESTİVALLERİ ANLATACAK

Selçuk’ta festivallerin mimarı olarak bilinen duayen Avukat Sümer Büyüktosun,  10 Ekim Çarşamba günü saat: 20.00’da Selçuk’un geçmişten günümüze  kültürel yaşamı anlatacak.

Efes Festivalleri’nin kurucusu olarak bilinen Büyüktosun, geçmişteki festivallerin Selçuk’a neler getirdiklerini anılarıyla birlikte Selçuklular’la paylaşacak. Mehmet Durmuş moderatörlüğünde Kent Belleği’nde olacak olan bu “Kültür Yolculuğu”na tüm Selçuklular davetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.