Nilüfer ÖZTÜRK SILAY
Köşe Yazarı
Nilüfer ÖZTÜRK SILAY
 

DEV ÇINAR YENİ FİLİZ (CHP)

Siyaset meydanında erler çıktı meydana. Başkanlar, meclis üyeleri ve bağımsız adaylar… Demokrasinin olmazsa olmazlarıdır böyle çok renklilik. Fakat görünen o ki halkın sevgilisi olmaya en büyük aday Efes Selçuk’ta Cumhuriyet Halk Partisi… Dev çınar yeni filizler vermeye devam etiğini yaptığı meclis üyesi listesinde göstermiş oldu. Genci, kadını, eğitim düzeyi anlamında Efes Selçuk’a güç katacak aydınlık bir yönetim anlayışıyla oluşturulmuş bir parti var şu an karşımızda. Diğer yandan baktığımızda logolarını dahi kullanmaya imtina eden, halkı “bakın ben Ak Partili değilim” demeye çalışanları geçen yazımızda anlatmıştık. Şimdi ise bağımsızlara değinmek isterim. Düşünün Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında gençlik kolları başkanlığı yapıyorsun, 15 yıl 3 dönem belediye başkanlığı yapıyorsun, 4. Döneminde koskoca Efes Selçuk’ta benden başka adam yok yönetecek diyerek yeniden aday olup kaybediyorsun… Yetmiyor hırslanıp aradan 10 yıl geçmesine rağmen yeniden bu kenti yönetecek biri yok egosuyla bağımsız aday çıkıyorsun. Sorum çok net: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) daha size ne yapsın? Bir parti bir neferine daha ne verebilir? Eleştirdiğimiz zihniyetin vücut bulmuş hali gibi küçük hesaplarla oy bölerim, kaybettiririm hesabına girenlere halk her zaman cevabını sandıkta vermiştir. Bunu Efes Selçuk’un demokrasi tarihinde net bir şekilde görebiliriz. Hırslarına yenik düşmüş insanlar için atalarımızın söylediği çok şahane bir laf vardır bilirsiniz; “Keskin sirke küpüne zarar” Artık çağ değişti ne Selçuk eski Selçuk ne siyaset ne belediye ne insanlar. Değişen dünyaya ayak uyduran aydınlık filizlerle dolu Efes Selçuk. Pırıl pırıl gençler ile Filiz Ceritoğlu Sengel ile, yeni meclisi ile, parti ile halk ile geleceğe köprü vazifesini Türkiye’de en iyi gören, meşaleyi en iyi taşıyan kadrolar olduğu aşikar. Bunu halkın takdirinde ve gözlerinde net bir şekilde görebiliyoruz. Ayrıca sayın başkanın meclisindeki iki kontejyan meclis üyesi gözüme çarpıyor. Birisi aydın bir genç, kadın, balkan göçmeni bir ailenin evladı, Avukat Nilsu Menekşe, diğeri ise bu aydınlık geleceği inşa eden eğitim neferlerimizden, kentimizin sevilen öğretmeni hatta ve hatta Filiz Başkanın dahi öğretmeni olan Erhan Güzel hoca. Tecrübeyle dolu gepgenç bir meclis, gurur duyduk… Biz biliyoruz ki, Efes Selçuk emin ellerde olmaya devam edecek. Aydınlık geleceğe güçlü başkan ile gidilecek. Halkımızın sahadaki takdiri bu yönde. Ustalık dönemi Efes Selçuk için çok güzel şeyler yaratacak. Ayrıca kendisine CHP’liyim diyen tatlı su kurnazlarına itibar etmeyin. Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferleri Cumhuriyet Halk Partisi’ndedir.  
Ekleme Tarihi: 27 Şubat 2024 - Salı
Nilüfer ÖZTÜRK SILAY

DEV ÇINAR YENİ FİLİZ (CHP)

Siyaset meydanında erler çıktı meydana. Başkanlar, meclis üyeleri ve bağımsız adaylar…

Demokrasinin olmazsa olmazlarıdır böyle çok renklilik. Fakat görünen o ki halkın sevgilisi olmaya en büyük aday Efes Selçuk’ta Cumhuriyet Halk Partisi…

Dev çınar yeni filizler vermeye devam etiğini yaptığı meclis üyesi listesinde göstermiş oldu. Genci, kadını, eğitim düzeyi anlamında Efes Selçuk’a güç katacak aydınlık bir yönetim anlayışıyla oluşturulmuş bir parti var şu an karşımızda.

Diğer yandan baktığımızda logolarını dahi kullanmaya imtina eden, halkı “bakın ben Ak Partili değilim” demeye çalışanları geçen yazımızda anlatmıştık. Şimdi ise bağımsızlara değinmek isterim.

Düşünün Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında gençlik kolları başkanlığı yapıyorsun, 15 yıl 3 dönem belediye başkanlığı yapıyorsun, 4. Döneminde koskoca Efes Selçuk’ta benden başka adam yok yönetecek diyerek yeniden aday olup kaybediyorsun…

Yetmiyor hırslanıp aradan 10 yıl geçmesine rağmen yeniden bu kenti yönetecek biri yok egosuyla bağımsız aday çıkıyorsun.

Sorum çok net: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) daha size ne yapsın? Bir parti bir neferine daha ne verebilir?

Eleştirdiğimiz zihniyetin vücut bulmuş hali gibi küçük hesaplarla oy bölerim, kaybettiririm hesabına girenlere halk her zaman cevabını sandıkta vermiştir. Bunu Efes Selçuk’un demokrasi tarihinde net bir şekilde görebiliriz.

Hırslarına yenik düşmüş insanlar için atalarımızın söylediği çok şahane bir laf vardır bilirsiniz; “Keskin sirke küpüne zarar”

Artık çağ değişti ne Selçuk eski Selçuk ne siyaset ne belediye ne insanlar.

Değişen dünyaya ayak uyduran aydınlık filizlerle dolu Efes Selçuk. Pırıl pırıl gençler ile Filiz Ceritoğlu Sengel ile, yeni meclisi ile, parti ile halk ile geleceğe köprü vazifesini Türkiye’de en iyi gören, meşaleyi en iyi taşıyan kadrolar olduğu aşikar. Bunu halkın takdirinde ve gözlerinde net bir şekilde görebiliyoruz.

Ayrıca sayın başkanın meclisindeki iki kontejyan meclis üyesi gözüme çarpıyor. Birisi aydın bir genç, kadın, balkan göçmeni bir ailenin evladı, Avukat Nilsu Menekşe, diğeri ise bu aydınlık geleceği inşa eden eğitim neferlerimizden, kentimizin sevilen öğretmeni hatta ve hatta Filiz Başkanın dahi öğretmeni olan Erhan Güzel hoca.

Tecrübeyle dolu gepgenç bir meclis, gurur duyduk…

Biz biliyoruz ki, Efes Selçuk emin ellerde olmaya devam edecek. Aydınlık geleceğe güçlü başkan ile gidilecek. Halkımızın sahadaki takdiri bu yönde.

Ustalık dönemi Efes Selçuk için çok güzel şeyler yaratacak.

Ayrıca kendisine CHP’liyim diyen tatlı su kurnazlarına itibar etmeyin. Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferleri Cumhuriyet Halk Partisi’ndedir.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.