CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan UYSAL Yılbaşı Mesajı Yayınladı

Güncel 27.12.2016 - 17:56, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3411+ kez okundu.
 

CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan UYSAL Yılbaşı Mesajı Yayınladı

CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan UYSAL Yılbaşı Mesajı Yayınladı
     Geçmiş yıllardaki bütün acıların unutulduğu, anaların ağlamadığı, çocukların babasız kalmadığı, şehit cenazelerinin gelmediği, demokrasinin bütün kurumlarıyla işlediği, parlamenter demokrasimizin güçlendiği, tek adam rejiminden ve her türlü ayrıştırıcı politikalardan uzak; barışın, dostluğun, kardeşliğin egemen olduğu bir dünya dileği ile yeni yılınızı kutlarım.                                                                 CHP SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ ADINA                                                                                Hasan UYSAL   
CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan UYSAL Yılbaşı Mesajı Yayınladı

     Geçmiş yıllardaki bütün acıların unutulduğu, anaların ağlamadığı, çocukların babasız kalmadığı, şehit cenazelerinin gelmediği, demokrasinin bütün kurumlarıyla işlediği, parlamenter demokrasimizin güçlendiği, tek adam rejiminden ve her türlü ayrıştırıcı politikalardan uzak; barışın, dostluğun, kardeşliğin egemen olduğu bir dünya dileği ile yeni yılınızı kutlarım.
 
                                                              CHP SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ ADINA
                                                                               Hasan UYSAL   
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.