Selçuk Kaymakamı Ayhan BOYACI İŞİD'in Efes Antik Kenti’ni İstanbul Boğazı, İstanbul Üniversitesi hedef alan görsellerine Karşı Vatandaşı uyardı.

Yerel 04.01.2017 - 11:43, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8088+ kez okundu.
 

Selçuk Kaymakamı Ayhan BOYACI İŞİD'in Efes Antik Kenti’ni İstanbul Boğazı, İstanbul Üniversitesi hedef alan görsellerine Karşı Vatandaşı uyardı.

DEVLETİMİZ BU HAİNLERE KARŞI GEREKENİ YAPACAKTIR
  IŞİD’in Kasım ayında sosyal medya sayfalarında İstanbul Boğazı, İstanbul Üniversitesi ve Efes Antik Kenti’ni hedef alan görseller kullandığı haberinin Cumhuriyet gazetesinde yayınlanmasından sonra Efes’te ve Meryemana da her zaman devam eden güvenlik önlemleri arttırıldı. İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı vatandaşlarımızın paniğe kapılmamalarını bu tür örgütlerin amacının korku yayarak vatandaşların huzurunu kaçırmak olduğunu söyledi. Haberin hızla yayılmasından sonra ilk olarak İlçe Kaymakamlık binasında tüm birim amirleri ve güvenlik kuvvetleri ile bir toplantı yapan Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı bizzat Efes alt ve üst kapıya giderek konuyla ilgili Efes esnafını bilgilendirdi. Toplantıya ilçe güvenlik amirleri ile birlikte gelen Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi; “Cumhuriyet gazetesinde ve birçok haber sitesinde bir haber çıktı. İşid terör örgütü sayfalarında Efes’in resimlerini vermişler. Terör örgütü insanları korkutmak için, Sindirmek için,Toplumda infial yaratmak için böyle bir açıklama yapmış olabilirler. Halkımız bu haberleri okuyup da paniğe kapılmasın ve şunu bilsin ki devlet baba, en iyi tedbirleri alıyor. Vatandaşlarımız rahat olsun, bu hainlere karşı gereken yapılacaktır. Ancak bizler de dikkatli olmak zorundayız. Terör örgütü Efes diyerek hedefte saptırabilir. Bu başka bir yerde de olabilir. Benim vatandaşlarımızdan ricam herkes kendi evinin önüne dükkanın önüne gelen gidene dikkat etsin, korkuya kapılmasın. Her şeyden haberdarız ve gereken her zaman yapılacaktır. Devletimiz vatandaşlarımız için var, sizlerin can güvenliği için var. Gereken tedbirler alınıyor. En ufak bir şeyde gece gündüz demeden beni arayın komutanlarımızı arayın, emniyet müdürümüzü arayın. Geçtiğimiz şubat ayından bu yana Efes’te tüm güvenlik önlemlerimiz en üst seviyede. Ülkemizin gelişmesini çekemeyenler var, PKK’nın da PYD’nin de IŞİD’inde, FETÖ’nün de arkasında bu Batı alemi var. Türkiye’nin güçlenmesini Türk toplumunun gelişmesini istemeyenler var. Bunlar yarım asırdır Türkiye’yi rahat bırakmıyorlar. Tarih sayfalarını açın. 500 yıldır bu düşmanlar hep var. Binlerce şükürler olsun ki devletimiz gereken tedbirleri alıyor. Biz tedbirlerimizi fazlasıyla aldık. Takdir Allah’tan tedbir kuldan. Bu tür olaylar dünyanın her yerinde oluyor. Bizleri eleştiren Avrupa ülkelerinde defalarca oldu. Devletimiz yapması gerekeni yapıyor. Vatandaşlarımız da benim ne yapmam gerekir deyip onu yapmalı” dedi.
DEVLETİMİZ BU HAİNLERE KARŞI GEREKENİ YAPACAKTIR
 

IŞİD’in Kasım ayında sosyal medya sayfalarında İstanbul Boğazı, İstanbul Üniversitesi ve Efes Antik Kenti’ni hedef alan görseller kullandığı haberinin Cumhuriyet gazetesinde yayınlanmasından sonra Efes’te ve Meryemana da her zaman devam eden güvenlik önlemleri arttırıldı. İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı vatandaşlarımızın paniğe kapılmamalarını bu tür örgütlerin amacının korku yayarak vatandaşların huzurunu kaçırmak olduğunu söyledi.
Haberin hızla yayılmasından sonra ilk olarak İlçe Kaymakamlık binasında tüm birim amirleri ve güvenlik kuvvetleri ile bir toplantı yapan Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı bizzat Efes alt ve üst kapıya giderek konuyla ilgili Efes esnafını bilgilendirdi. Toplantıya ilçe güvenlik amirleri ile birlikte gelen Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi; “Cumhuriyet gazetesinde ve birçok haber sitesinde bir haber çıktı. İşid terör örgütü sayfalarında Efes’in resimlerini vermişler. Terör örgütü insanları korkutmak için, Sindirmek için,Toplumda infial yaratmak için böyle bir açıklama yapmış olabilirler. Halkımız bu haberleri okuyup da paniğe kapılmasın ve şunu bilsin ki devlet baba, en iyi tedbirleri alıyor. Vatandaşlarımız rahat olsun, bu hainlere karşı gereken yapılacaktır. Ancak bizler de dikkatli olmak zorundayız. Terör örgütü Efes diyerek hedefte saptırabilir. Bu başka bir yerde de olabilir. Benim vatandaşlarımızdan ricam herkes kendi evinin önüne dükkanın önüne gelen gidene dikkat etsin, korkuya kapılmasın. Her şeyden haberdarız ve gereken her zaman yapılacaktır. Devletimiz vatandaşlarımız için var, sizlerin can güvenliği için var. Gereken tedbirler alınıyor. En ufak bir şeyde gece gündüz demeden beni arayın komutanlarımızı arayın, emniyet müdürümüzü arayın.
Geçtiğimiz şubat ayından bu yana Efes’te tüm güvenlik önlemlerimiz en üst seviyede. Ülkemizin gelişmesini çekemeyenler var, PKK’nın da PYD’nin de IŞİD’inde, FETÖ’nün de arkasında bu Batı alemi var. Türkiye’nin güçlenmesini Türk toplumunun gelişmesini istemeyenler var. Bunlar yarım asırdır Türkiye’yi rahat bırakmıyorlar. Tarih sayfalarını açın. 500 yıldır bu düşmanlar hep var. Binlerce şükürler olsun ki devletimiz gereken tedbirleri alıyor. Biz tedbirlerimizi fazlasıyla aldık. Takdir Allah’tan tedbir kuldan. Bu tür olaylar dünyanın her yerinde oluyor. Bizleri eleştiren Avrupa ülkelerinde defalarca oldu. Devletimiz yapması gerekeni yapıyor. Vatandaşlarımız da benim ne yapmam gerekir deyip onu yapmalı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.