CHP İlçe Başkanı Hasan Uysal 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Güncel 11.01.2017 - 17:11, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8269+ kez okundu.
 

CHP İlçe Başkanı Hasan Uysal 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

​10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
    Bugün Dünya Çalışan Gazeteciler Günü. Gönül isterdi ki bu günü basının özgür olduğu koşullarda, gazetecilerin haber takip edebildiği, halkı bilgilendirdiği bir Türkiye’de karşılayalım.     Oysa biz 146 tutuklu gazeteci ile dünya birincisi olmaya aday bir ülkeyiz. Tarafsız ve özgürce haber yaptığı için iktidar baskısı ile işsiz bırakılan, baskı gören, tutuklanan, hapsedilen, tüm basın emekçilerimizin yanındayız.    Özgür bir Türkiye umuduyla başta tutuklu gazetecilerimiz olmak üzere tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyoruz.                                                                                                CHP İLÇE ÖRGÜTÜ ADINA                                                                                                    Hasan UYSAL  
​10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

    Bugün Dünya Çalışan Gazeteciler Günü. Gönül isterdi ki bu günü basının özgür olduğu koşullarda, gazetecilerin haber takip edebildiği, halkı bilgilendirdiği bir Türkiye’de karşılayalım.
    Oysa biz 146 tutuklu gazeteci ile dünya birincisi olmaya aday bir ülkeyiz. Tarafsız ve özgürce haber yaptığı için iktidar baskısı ile işsiz bırakılan, baskı gören, tutuklanan, hapsedilen, tüm basın emekçilerimizin yanındayız.
   Özgür bir Türkiye umuduyla başta tutuklu gazetecilerimiz olmak üzere tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyoruz.
 
 
                                                                                           CHP İLÇE ÖRGÜTÜ ADINA
                                                                                                   Hasan UYSAL  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.