SELÇUK’UN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ KİM OLDU?

Yerel 02.08.2018 - 17:52, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8715+ kez okundu.
 

SELÇUK’UN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ KİM OLDU?

SELÇUK’UN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ KİM OLDU?
Yaklaşık iki yıldan bu yana Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Adem Köpük, İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne atandı. Selçuk’un yeni Emniyet Müdürü ise Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğünden atanan Muhittin Murat Yener oldu… İki yıl boyunca Selçuk’ta görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Adem Köpük; “Selçuk gibi güzel bir ilçede bir İzmirli olarak çalışmaktan her zaman çok mutlu oldum. Bu anlamda tüm Selçuk halkına Emniyet Teşkilatına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. İki yıllık görevi süresince Selçuk’ta özellikle uyuşturucu ile mücadele çalışmaları ve birçok başarılı çalışmaya imza atan Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük, İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne atandı. Selçuk’un İlçe Emniyet Müdürü ise Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğünden atanan Muhittin Murat Yener oldu.
SELÇUK’UN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ KİM OLDU?

Yaklaşık iki yıldan bu yana Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Adem Köpük, İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne atandı. Selçuk’un yeni Emniyet Müdürü ise Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğünden atanan Muhittin Murat Yener oldu…

İki yıl boyunca Selçuk’ta görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Adem Köpük; “Selçuk gibi güzel bir ilçede bir İzmirli olarak çalışmaktan her zaman çok mutlu oldum. Bu anlamda tüm Selçuk halkına Emniyet Teşkilatına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İki yıllık görevi süresince Selçuk’ta özellikle uyuşturucu ile mücadele çalışmaları ve birçok başarılı çalışmaya imza atan Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük, İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne atandı.

Selçuk’un İlçe Emniyet Müdürü ise Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğünden atanan Muhittin Murat Yener oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.