ZORLU DERBİ ÇAMLIK SPOR’UN

Spor 16.10.2018 - 15:40, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 3569+ kez okundu.
 

ZORLU DERBİ ÇAMLIK SPOR’UN

ZORLU DERBİ ÇAMLIK SPOR’UN
Selçuk derbisi olarak bilinen Selçuk Efes Spor-Çamlık Spor maçı bu pazar oynandı. Zorlu geçen 90 dakika da gülen taraf 4-2 ile Nazmi Yener Gözmener’in öğrencileri Çamlık Spor oldu. Maçta Selçuk Efes Spor’dan Ege, Çamlık spor’dan ise Burak kırmızı kart gördü. Maçta hakem tam üç kez penaltı noktasını gösterdi. Efes Spor kazandığı iki penaltıdan birini gole çevirse de galibiyet için yetmedi. Şartların müsait olduğu hava ve zeminde oynanan maçı, Selçuklu taraftarlar kaçırmadı.
ZORLU DERBİ ÇAMLIK SPOR’UN

Selçuk derbisi olarak bilinen Selçuk Efes Spor-Çamlık Spor maçı bu pazar oynandı.

Zorlu geçen 90 dakika da gülen taraf 4-2 ile Nazmi Yener Gözmener’in öğrencileri Çamlık Spor oldu. Maçta Selçuk Efes Spor’dan Ege, Çamlık spor’dan ise Burak kırmızı kart gördü. Maçta hakem tam üç kez penaltı noktasını gösterdi. Efes Spor kazandığı iki penaltıdan birini gole çevirse de galibiyet için yetmedi.

Şartların müsait olduğu hava ve zeminde oynanan maçı, Selçuklu taraftarlar kaçırmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.