ÜNİVERSİTE AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Eğitim 18.04.2015 - 14:10, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8313+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTE AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

ÜNİVERSİTE AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı ve Selçuk Yüksek Öğrenimi  Destekleme Derneği başkan ve üyeleri Efes Meslek yüksek Okulunda denetlemelerde bulundular. Selçuk’ta önümüzdeki öğretim yılında faaliyete başlayacak olan Efes Meslek Yüksek Okulunun çevre düzenlemesi ile ilgili olarak yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla dernek üyeleri ve başkan dahi Zeynel  Bakıcı’ dan oluşan heyet okulun tüm bölümlerini gezerek ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Okulun bina ile ilgili bölümlerinin bitirildiğini,binayı müteahhit firmadan teslim aldıklarını ifade eden Bakıcı çevre düzenlemeleri ile çalışmaların da bir ay içinde tamamlanacağını söyledi. Bakıcı’dan Selçuk Yüksek Öğrenimi destekleme Derneği üyelerine teşekkür Okulun  öğrenime açılmasıyla birlikte önümüzdeki yıllarda çok sayıda öğrencinin Selçuk’a yüksek öğrenim görmek için  geleceğini belirten Bakıcı, şimdi en önemli işimiz öğrencilere barınma imkanları sağlamak için yurt inşa etmek  olacaktır dedi. Derneğin kurulduğu günden bu yana ilçemizde bir yüksek öğrenim kurumu açılması konusunda çok önemli çalışmalar yaptığını vurgulayan Bakıcı, yurt konusunda da dernekten aynı çalışmaları devam ettirmesini diliyor ve kendilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi. Çelikel Vefa Ülgür’e teşekkür etti. Selçuk Yüksek Öğrenimi destekleme Derneği Başkanı Remzi Çelikel de konuşmasına üniversite binasının yapısına katkı ve emek veren eski Belediye başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e teşekkür ederek başladı. Üniversitenin Selçuk için çok önemli bir kuruluş olduğunu ve dernek olarak başından beri verdikleri her türlü desteği sürdürmekte kararlı olduklarını ifade eden Çelikel Derneğin ve Zeynel Bakıcı’nın Üniversitenin Selçuk’a getirilmesi ve inşaatının bitirilmesinde çok önemli çalışmalarının  olduğunu söyleyerek  Başkan Bakıcı’ya çalışmaları için çok teşekkür ediyoruz dedi.
ÜNİVERSİTE AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı ve Selçuk Yüksek Öğrenimi  Destekleme Derneği başkan ve üyeleri Efes Meslek yüksek Okulunda denetlemelerde bulundular.
Selçuk’ta önümüzdeki öğretim yılında faaliyete başlayacak olan Efes Meslek Yüksek Okulunun çevre düzenlemesi ile ilgili olarak yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla dernek üyeleri ve başkan dahi Zeynel  Bakıcı’ dan oluşan heyet okulun tüm bölümlerini gezerek ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Okulun bina ile ilgili bölümlerinin bitirildiğini,binayı müteahhit firmadan teslim aldıklarını ifade eden Bakıcı çevre düzenlemeleri ile çalışmaların da bir ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Bakıcı’dan Selçuk Yüksek Öğrenimi destekleme Derneği üyelerine teşekkür

Okulun  öğrenime açılmasıyla birlikte önümüzdeki yıllarda çok sayıda öğrencinin Selçuk’a yüksek öğrenim görmek için  geleceğini belirten Bakıcı, şimdi en önemli işimiz öğrencilere barınma imkanları sağlamak için yurt inşa etmek  olacaktır dedi.
Derneğin kurulduğu günden bu yana ilçemizde bir yüksek öğrenim kurumu açılması konusunda çok önemli çalışmalar yaptığını vurgulayan Bakıcı, yurt konusunda da dernekten aynı çalışmaları devam ettirmesini diliyor ve kendilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Çelikel Vefa Ülgür’e teşekkür etti.

Selçuk Yüksek Öğrenimi destekleme Derneği Başkanı Remzi Çelikel de konuşmasına üniversite binasının yapısına katkı ve emek veren eski Belediye başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e teşekkür ederek başladı.
Üniversitenin Selçuk için çok önemli bir kuruluş olduğunu ve dernek olarak başından beri verdikleri her türlü desteği sürdürmekte kararlı olduklarını ifade eden Çelikel Derneğin ve Zeynel Bakıcı’nın Üniversitenin Selçuk’a getirilmesi ve inşaatının bitirilmesinde çok önemli çalışmalarının  olduğunu söyleyerek  Başkan Bakıcı’ya çalışmaları için çok teşekkür ediyoruz dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.