FİLİZ BAŞKAN’IN ZEYTİNKÖY MESAİSİ

Güncel 15.02.2024 - 08:57, Güncelleme: 20.02.2024 - 11:06 6513+ kez okundu.
 

FİLİZ BAŞKAN’IN ZEYTİNKÖY MESAİSİ

FİLİZ BAŞKAN’IN ZEYTİNKÖY MESAİSİ
  Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel hafta sonunda Zeytinköy sakinleri ile bir araya geldi.   Hafta sonu mesaisini Zeytinköy'de tamamlayan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet ederken, kendisini dinleyen Esra Zeytün tarafından yapılan kara kalem çalışmasına hayran kaldı. Her fırsatta kent merkezinde yer alan mahallelerde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen Filiz Başkan, Zeytinköy’de mesaisini köy kahvesinde tamamladı. Kahvede çay içip vatandaşlarla sohbet eden Filiz Başkan, Zeytinköy halkının taleplerini dinledi. Bazı sokaklarda acil tamir ve onarım gerektiğini belirten köy halkının bu taleplerinin hızlı bir şekilde gerçekleşeceğini söyledi.   Kahve sohbetinde yaklaşan yerel seçim sürecinde Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel'i yeniden belediye başkanı olarak görmek istediklerini belirten Zeytinköylü vatandaşlar, köy için yapılan çalışmalara teşekkür ettiler. Oldukça samimi geçen kahve sohbeti sırasında yaşanan sürpriz ise Filiz Başkan’ı çok mutlu etti. Sohbet süresince masada oturup Filiz Başkan’ı dinlerken kara kalem çalışması ile resmini çizen yetenekli genç Esra Zeytün'ün çalışması Filiz Başkan’ı gururlandırdı.   Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, Esra Zeytün'e kısa sürede yaptığı bu değerli hediye için teşekkür ederek, ona eserini çerçeveletip saklayacağı sözünü verdi.  
FİLİZ BAŞKAN’IN ZEYTİNKÖY MESAİSİ
 
Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel hafta sonunda Zeytinköy sakinleri ile bir araya geldi.
 
Hafta sonu mesaisini Zeytinköy'de tamamlayan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet ederken, kendisini dinleyen Esra Zeytün tarafından yapılan kara kalem çalışmasına hayran kaldı.
Her fırsatta kent merkezinde yer alan mahallelerde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen Filiz Başkan, Zeytinköy’de mesaisini köy kahvesinde tamamladı. Kahvede çay içip vatandaşlarla sohbet eden Filiz Başkan, Zeytinköy halkının taleplerini dinledi. Bazı sokaklarda acil tamir ve onarım gerektiğini belirten köy halkının bu taleplerinin hızlı bir şekilde gerçekleşeceğini söyledi.
 
Kahve sohbetinde yaklaşan yerel seçim sürecinde Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel'i yeniden belediye başkanı olarak görmek istediklerini belirten Zeytinköylü vatandaşlar, köy için yapılan çalışmalara teşekkür ettiler.
Oldukça samimi geçen kahve sohbeti sırasında yaşanan sürpriz ise Filiz Başkan’ı çok mutlu etti. Sohbet süresince masada oturup Filiz Başkan’ı dinlerken kara kalem çalışması ile resmini çizen yetenekli genç Esra Zeytün'ün çalışması Filiz Başkan’ı gururlandırdı.
 
Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, Esra Zeytün'e kısa sürede yaptığı bu değerli hediye için teşekkür ederek, ona eserini çerçeveletip saklayacağı sözünü verdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.