Selçuk Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar'ın Öğretmenler günü mesajı...

Güncel 24.11.2023 - 12:23, Güncelleme: 27.11.2023 - 10:00 3672+ kez okundu.
 

Selçuk Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar'ın Öğretmenler günü mesajı...

Selçuk Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar'ın Öğretmenler günü mesajı...
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e “Başöğretmenlik” ünvanının verildiği gün olan 24 Kasım, Atatürk'ün 100. doğum günü olan 1981 yılından itibaren Öğretmenler Günü olarak kutlanmakta olup; kıymetli öğretmenlerimizin toplumdaki yeri, rolü ve değerini bir kez daha hatırlamamızı sağlayan oldukça anlamlı ve değerli bir gündür. Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde fedakârlık yaparak gayret gösteren, çaba sarf eden öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla layıktırlar. Başta Selçuk ilçemiz Milli Eğitim ailesi olmak üzere bu kutlu mesleği icra etmekte olan ve beraber mesai paylaştığımız tüm öğretmenlerimizin, bizlerin yetişmesinde emeği olan öğretmenlerimin ve öğretmen arkadaşlarımın dostlarımın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, fedakar ve muhterem emekli öğretmenlerimize sağlık ve esenlik dolu günler dilerim."dedi.
Selçuk Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar'ın Öğretmenler günü mesajı...



Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e “Başöğretmenlik” ünvanının verildiği gün olan 24 Kasım, Atatürk'ün 100. doğum günü olan 1981 yılından itibaren Öğretmenler Günü olarak kutlanmakta olup; kıymetli öğretmenlerimizin toplumdaki yeri, rolü ve değerini bir kez daha hatırlamamızı sağlayan oldukça anlamlı ve değerli bir gündür.
Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde fedakârlık yaparak gayret gösteren, çaba sarf eden öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla layıktırlar.

Başta Selçuk ilçemiz Milli Eğitim ailesi olmak üzere bu kutlu mesleği icra etmekte olan ve beraber mesai paylaştığımız tüm öğretmenlerimizin, bizlerin yetişmesinde emeği olan öğretmenlerimin ve öğretmen arkadaşlarımın dostlarımın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, fedakar ve muhterem emekli öğretmenlerimize sağlık ve esenlik dolu günler dilerim."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.