ADD'nin yeni Genel Başkanı belli oldu

Güncel 30.07.2018 - 15:37, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8565+ kez okundu.
 

ADD'nin yeni Genel Başkanı belli oldu

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) 15’inci olağan kurultayı Ankara'da gerçekleştirildi. Tansel Çölaşan ile yarışan İzmir üyesi Süheyl Batum, 515 oy alarak yeni genel başkan oldu.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanlığı için mevcut Başkan Tansel Çölaşan ile CHP eski Milletvekili Prof. Dr. Süheyl Batum yarıştı. Yapılan seçimin sonucunda CHP eski Milletvekili Prof. Dr. Süheyl Batum ADD'nin yeni Genel Başkanı seçildi. Oylama sonucunda Süheyl Batum 515 oy alırken, Tansel Çölaşan 442 oyda kaldı. İzmir üyesi olan Süheyl Batum, Genel Başkan seçilirken İzmir’den yönetimine Ali İlhan Gülek, Mustafa Gürkan, Ahmet Tutan, Genel Denetleme Kurulu'na Turgay Altınışık ve Disiplin Kurulu'na ise Kadriye Atasoy ile Ali Yanar girdi. Süheyl Batum'un listesi ise 4 fire verdi. Batum'un listesini delen isimler, Tansel Çölaşan, Öner Tanık, Özgün Şimşek ve Durur Gök oldu. Öte yandan seçime Çölaşan’ın listesinden girip Disiplin Kurulu Adayı olan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Türkbay ile İzmir Barosu eski Başkanı Aydın Özcan seçilemedi.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) 15’inci olağan kurultayı Ankara'da gerçekleştirildi. Tansel Çölaşan ile yarışan İzmir üyesi Süheyl Batum, 515 oy alarak yeni genel başkan oldu.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanlığı için mevcut Başkan Tansel Çölaşan ile CHP eski Milletvekili Prof. Dr. Süheyl Batum yarıştı.

Yapılan seçimin sonucunda CHP eski Milletvekili Prof. Dr. Süheyl Batum ADD'nin yeni Genel Başkanı seçildi.

Oylama sonucunda Süheyl Batum 515 oy alırken, Tansel Çölaşan 442 oyda kaldı.

İzmir üyesi olan Süheyl Batum, Genel Başkan seçilirken İzmir’den yönetimine Ali İlhan Gülek, Mustafa Gürkan, Ahmet Tutan, Genel Denetleme Kurulu'na Turgay Altınışık ve Disiplin Kurulu'na ise Kadriye Atasoy ile Ali Yanar girdi.

Süheyl Batum'un listesi ise 4 fire verdi. Batum'un listesini delen isimler, Tansel Çölaşan, Öner Tanık, Özgün Şimşek ve Durur Gök oldu.

Öte yandan seçime Çölaşan’ın listesinden girip Disiplin Kurulu Adayı olan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Türkbay ile İzmir Barosu eski Başkanı Aydın Özcan seçilemedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.