BAŞKANLAR HİSARCIKLIOĞLU İLE BİRARAYA GELDİ

Esnaf 12.12.2016 - 17:01, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 4001+ kez okundu.
 

BAŞKANLAR HİSARCIKLIOĞLU İLE BİRARAYA GELDİ

BAŞKANLAR HİSARCIKLIOĞLU İLE BİRARAYA GELDİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun daveti üzerine İzmir ilçe ticaret odası başkanları Ankara’ya gitti. Geçtiğimiz hafta ilçe ticaret odası başkanları TBMM’de İzmir milletvekilleriyle biraraya gelmişti. Hisarcıklıoğlu ile görüşmeye Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Bayındır Ticaret Odası Başkanı Adnan İnanır, Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper ve Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka katıldı. İzmir ilçe oda başkanlarının taleplerini alan Hisarcıklıoğlu başta kapasite raporu olmak üzere ilçe odalarının sorunlarının TOBB Yönetim Kurulu toplantısında ele alınacağını söyledi. BAŞKANLAR TOBB-ABD TİCARET ODASI ORTAK TOPLANTISINA KATILDI İzmir ilçe odası başkanları Hisarcıklıoğlu ile görüşmenin ardından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin yanı sıra  Türkiye’de yatırım yapan Amerikan firmaları ceolarının katıldığı TOBB-ABD Ticaret Odası işbirliği ile düzenlenen toplantıya katıldılar.   TOBB ile ABD Ticaret Odası işbirliğinde iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla TOBB’da düzenlenen toplantıya, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ABD – Türkiye İş Konseyi İcra Direktörü Jennifer Miel, ABD Büyükelçiliği Maslahatgüzar’ı Philip Kosnett ve Türkiye’de yerleşik ABD’li firmaların üst düzey temsilcileri katıldı. TOBB ile ABD Ticaret Odası ile ortak çalışmaları önemsediklerini ancak iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin daha fazla olmasını beklediklerini kaydeden Hisarcıklıoğlu” “Özellikle de bu dönemde, Türkiye’yi çok daha fazla anlatmamız gerekiyor. Sayın Bakanımız, bu konuda bir çalışma başlattı. TOBB olarak da bu çalışmaya başından beri iştirak ediyoruz; katkı sağlıyoruz. Türkiye’nin yurt dışındaki tanıtımı ve iş dünyası için yeni fırsatların ortaya çıkarılması yönündeki çabaları için, Sayın Bakanımıza ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
BAŞKANLAR HİSARCIKLIOĞLU İLE BİRARAYA GELDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun daveti üzerine İzmir ilçe ticaret odası başkanları Ankara’ya gitti. Geçtiğimiz hafta ilçe ticaret odası başkanları TBMM’de İzmir milletvekilleriyle biraraya gelmişti.
Hisarcıklıoğlu ile görüşmeye Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Bayındır Ticaret Odası Başkanı Adnan İnanır, Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper ve Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka katıldı.
İzmir ilçe oda başkanlarının taleplerini alan Hisarcıklıoğlu başta kapasite raporu olmak üzere ilçe odalarının sorunlarının TOBB Yönetim Kurulu toplantısında ele alınacağını söyledi.
BAŞKANLAR TOBB-ABD TİCARET ODASI ORTAK TOPLANTISINA KATILDI
İzmir ilçe odası başkanları Hisarcıklıoğlu ile görüşmenin ardından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin yanı sıra  Türkiye’de yatırım yapan Amerikan firmaları ceolarının katıldığı TOBB-ABD Ticaret Odası işbirliği ile düzenlenen toplantıya katıldılar.  
TOBB ile ABD Ticaret Odası işbirliğinde iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla TOBB’da düzenlenen toplantıya, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ABD – Türkiye İş Konseyi İcra Direktörü Jennifer Miel, ABD Büyükelçiliği Maslahatgüzar’ı Philip Kosnett ve Türkiye’de yerleşik ABD’li firmaların üst düzey temsilcileri katıldı.
TOBB ile ABD Ticaret Odası ile ortak çalışmaları önemsediklerini ancak iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin daha fazla olmasını beklediklerini kaydeden Hisarcıklıoğlu” “Özellikle de bu dönemde, Türkiye’yi çok daha fazla anlatmamız gerekiyor. Sayın Bakanımız, bu konuda bir çalışma başlattı. TOBB olarak da bu çalışmaya başından beri iştirak ediyoruz; katkı sağlıyoruz. Türkiye’nin yurt dışındaki tanıtımı ve iş dünyası için yeni fırsatların ortaya çıkarılması yönündeki çabaları için, Sayın Bakanımıza ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.