Belediye İş Sendikasından Açıklama: "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır"

Yerel 10.05.2019 - 14:50, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 8706+ kez okundu.
 

Belediye İş Sendikasından Açıklama: "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır"

Belediye İş Sendikasından Açıklama: "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır"
  Belediye-İş tüm hukuksuzlukların ve vesayet odaklarının karşısındadır. Demokrasi; seçimle gelenin, seçimle gittiği rejimin adıdır. Yüksek Seçim Kurulu’nun aldığı “İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinin iptal edilmesi” kararı, hukukun üstünlüğünü değil, üstünlerin hukukunu savunan, millet iradesini ayaklar altına alan bir hukuk darbesidir. Bu karar, hukuk tarihimizin karanlık sayfalarından birisi olacaktır. Çünkü, “Sandık, demokrasinin namusudur. Sandığa saygısı olmayanın, kendisine, halkına ve tarihine de saygısı olmaz.” Yüksek Seçim Kurulu hukuk dışı bu kararıyla; demokrasinin ilkeleri olan, demokratik yöntemlerle iktidara gelme, halkın iradesinin sandığa ve yönetime yansıması, ayaklar altına alınmıştır. Demokrasi ve hukuktan yana olanlar, 6 Mayıs’ları dün unutmadı, yarın da unutmayacak. Belediye-İş, dün olduğu gibi yarın da ister asker, isterse sivil olsun, tüm darbelerin ve vesayet odaklarının karşısında, hukukun, demokrasinin ve adaletin yanında saf tutamaya, tavır almaya devam edecektir. Saygılarımızla.  Belediye-İş Sendikası
Belediye İş Sendikasından Açıklama: "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır"

 

Belediye-İş tüm hukuksuzlukların ve vesayet odaklarının karşısındadır.

Demokrasi; seçimle gelenin, seçimle gittiği rejimin adıdır. Yüksek Seçim Kurulu’nun aldığı “İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinin iptal edilmesi” kararı, hukukun üstünlüğünü değil, üstünlerin hukukunu savunan, millet iradesini ayaklar altına alan bir hukuk darbesidir.

Bu karar, hukuk tarihimizin karanlık sayfalarından birisi olacaktır.

Çünkü, “Sandık, demokrasinin namusudur. Sandığa saygısı olmayanın, kendisine, halkına ve tarihine de saygısı olmaz.”

Yüksek Seçim Kurulu hukuk dışı bu kararıyla; demokrasinin ilkeleri olan, demokratik yöntemlerle iktidara gelme, halkın iradesinin sandığa ve yönetime yansıması, ayaklar altına alınmıştır.

Demokrasi ve hukuktan yana olanlar, 6 Mayıs’ları dün unutmadı, yarın da unutmayacak.

Belediye-İş, dün olduğu gibi yarın da ister asker, isterse sivil olsun, tüm darbelerin ve vesayet odaklarının karşısında, hukukun, demokrasinin ve adaletin yanında saf tutamaya, tavır almaya devam edecektir. Saygılarımızla. 

Belediye-İş Sendikası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve artemishaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.